2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید

611 بازدید | 85 پست

من و شوهرم سر یه سری اختلافات که باهم داشتیم سال پیش مشاوره رفتیم و توهمون مشاوره ها یه تصمیماتی گرفتیم که اونم شوهرم خودش میگفت ،شوهر من اهل رفت وآمد با خانواده من نیست،یعنی چند سال درگیر این موضوع بودیم به خاطر دخالتهای خانواده ش به من میگفت بگو خانوادت خونه ما نیان،بعدپشیمان میشد میگفت بگو فقط تا دوسه ساعت میتونم تحملشون کنم،خلاصه که خیلی منو اذیت میکردید سراین موضوع ،الان پنج سال میشه که هیچکسی از اطرافیان من خونه من نمیان دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل هم داشت برای کارهاش؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بعدشم خانواده اون میان خونه ما،شوهرم گفت هرکسی بیاد فقط یه وعده بمونه چه خانواده اون باشه چه خانواده من باشه،منم چون کسی از خانوادم خانم نمیاد نمیتونم زیاد تحمل کنم رفت وآمد هارو ،هیچ جا هم بیشتر از یه وعده نمیمونم

ما هم تو اطرافیان ی دونه این مدلی داشتیم 

اقاهه تفکرات عجیبی داشت

میگف چرا اونا پاشن بیان خونه ی من از پول من بخورن و اینا😐

وضع مالیشونم اصلا بد نبودا 

اقاهه سرش ی جا دیگه گرم بود بهونه الکی میورد اخرش جدا شدن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

وای چه شرایط سختی داری 

واقعا نمیتونم درک کنم 

به نظرم رابطه آن رو با خانواده شوهرت خوب کن که شوهرت هم با خانواده تو خوب بشه 

سخته ولی راحت تر از شرایط الانته 

اونا چطور روشون میشه میان 

چقد سلیقه هامون مثل همه 😅

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

هروقت هم خانوادش میان اینجا میره میگردونه همه جا،حالا خواهرش رو دوشب اومدن خونه ما موندن منم گفتم بهش من تحمل ندارم،مگه خودت نگفتی که هرکسی فقط یه وعده باشه،چرا تومنو خار کردی،فکر کردی من دلم نمیخواد کسی از خونه وادم بیاد اینجا، توهم باید رو حرفت باشی

ما هم تو اطرافیان ی دونه این مدلی داشتیم  اقاهه تفکرات عجیبی داشت میگف چرا اونا پاشن بیان خون ...

شوهر من فقط میگه خانواده خودش باشن،که تحمل این برا من خیلی سخته،