یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....
من غصه ی هرروزمومیخورم زندگی ای دارم که هرروزش غصه هست نکران بچه هامم
بیخود نگرانی ...اینطوری به بچه هاتم استرس وارد می کنی... آینده ضعیف النفس بار میان...امید و توکل به خدا داشته باش..خدا لحظه ای بنده هاشو فراموش نمی کنه..
بیخود نگرانی ...اینطوری به بچه هاتم استرس وارد می کنی... آینده ضعیف النفس بار میان...امید و توکل به ...
هفت ساله بی پولی شوهرموتحمل میکنم نه پول قبض مبتونه بده نه میتونم برابچه هام خربچیدکنم نه میتونم براخودم خریدکنم نه رنگ ارایشگاه دیدم نه پول دکترداره هیچی مادرپدرشم وکیلن ووضعشون خوبه روزخواستگاری تضمین کردن حمایت میکنن امامن هرروزقلب درددارم
ترسش رو دارم ولی خب غصش رو نمیخورم یه مدته زو خودم کار کردم که آروم تر باشم نسبت به زندگیم ال ...
من سعی میکنم با واقعیت ها کنار بیام...از اولش روی وابستگی یه خط گنده و غلیظ می کشم... آدما با هم فرق دارن..من به هیچ چیز وابستگی نداشته وندارم حق بده حالتو درک نکنم...زیاد عاطفی نیستم..احتمالا شما زیادی عاطفی هستین..