2777
2789

سلام من یخچال میخوام بخرم دوقلو.دیپوینت دیدم خیلی خوشم اومده ولی متاسفانه کسی از اطرافیانم نداره ک بدونم خوبه یا ن.ظاهرش خیلی شیکه نظر شما چیه چ مارکی خوبه

خدا ❤ من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بکو دارم.... خیلی راضیم.... 

مامانم اینا سامسونگ که البته خیلی وقت پیش خریدن و دیگه اصلش نیست... پس سراغ سامسونگ و اینا نرو....

دیپوینت منم بین گزینه هام بود ولی مثل شما چون کسی نداشت ریسک نکردم... و اینکه بکو خیلی وقته ثابت شدس 😃

ن بابا خوب نیسسسس هم صدا میده هم برفک میزنه دوو و هیمالیا و دیپونت باز بهتره

خودمم ب دلم نیست فروشنده میگف دیپوینت الکترواستیل با هیمالیا خوبه

خدا ❤ من است.
من بکو دارم.... خیلی راضیم....  مامانم اینا سامسونگ که البته خیلی وقت پیش خریدن و دیگه اصلش نی ...

بکو اصلا ندیدم.یعنی این مدت گشتم هیچ نبود.حالا بازم میرم میپرسم

خدا ❤ من است.
بکو اصلا ندیدم.یعنی این مدت گشتم هیچ نبود.حالا بازم میرم میپرسم

عه.... امکان نداره.... الان بکو جز اپن برنداییه که فیک ندارن... 

ولی عمرا سمت سامسونگ بوش الجی نرو که میره تو پاچت....

چند روز پیش یکی تو توییتر زده. بود ماشین ظرف شویی بوش خریده از نمایندگی... با گارانتی و اینا ، بعد تموم شدن گارانتی فک کنم خراب شده بردن تعمیر فهمیدن مارک چینیه که برندش و ظاهرش رو یکم عوضش کردن فروختن بهشون😃 نمیدونم مردم چرا نمیخوان قبول کنن وقتی خود کارخونه میگه من جنس به ایران نمیفرستم بخاطر تحریما... همه میگن نههههه ما گرون خریدیم پس اصله.... من شوهرم کلی آشنا داشت سر جهازیه به هرکدوم گفتیم گفتن اصل نیستن... ولی اگه به مردم بگی ، میگن حتما مال تو اصل نیست میرن از مغازه بغلی میخرن... پس مام نمیگیم😐👌

اگه یه تعمیر کار حرفه ای داشته باشین و مغازه ها اجازه بدن چک کنی وسایلشون رو میفهمی که همشون فیکن...😑😑😑 

حیف پول ملت فقط...😑