2777
2789
سلام عزیزم گفتی کلاس خیاطی رفتی؟ حضوری یاآنلاین من علاقه زیاد طراحی لباس دارم ولی رویاجون گفتن ک خیا ...

عزیزم 

خوبی؟؟

من دوره هامو حضوری رفتم سال ۹۶یا۷

دوره نازک دوزیمو تموم کردم

یه دوره همینجوری آنلاین رفتم ولی زیاد راضی نبودم و بیسیک نرفتم چیزایی که میخواستم یاد بگیرمو ایراد داشتم بود

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  خوبی؟؟ من دوره هامو حضوری رفتم سال ۹۶یا۷ دوره نازک دوزیمو تموم کردم یه دوره همینجوری ...

ممنونم عزیزم. منم آنلاین احساس میکنم چیزی یادنمیگیرم راستی عسل ی پیج تواینستادیدم کتاباش عالین اسمش به خوان. کتاب محکم درآغوش بگیرخیلی قشنگه ازنتم میتونی بگیری حتمابخون

ممنونم عزیزم. منم آنلاین احساس میکنم چیزی یادنمیگیرم راستی عسل ی پیج تواینستادیدم کتاباش عالین اسمش ...

بنظر منم برای شروع انلاین خوب نیست

مرسی از پیشنهاد کتابات

من اینستا ندارم اما دانلودش میکنم 

حتما منم از لیست کتابام برات عکس میذارم اینجا😍

بنظر منم برای شروع انلاین خوب نیست مرسی از پیشنهاد کتابات من اینستا ندارم اما دانلودش میکنم  ...

آره حضوری اسم نوشتم ولی موندم برم یانه ازی طرف بیکاری وتوخونه موندن کلافم کرد ازیطرفم قصیه ویروس. منم کلی کتاب دارم فردابرات می‌نویسمشون. راستی ازطرف شوهرت خیالت تخت هیچکاری نمیکنه همینجور قوی ادامه بده من ی روزی شوهرم میگفت برو نمیخوامت. الان جوری شدم ذره ای اهمیت نمیدم حتی سرسفره شام قهرکردک دیگه ازغذاهات نمیخورم بخدا ره ای اهمیت ندادم شامم خوردم سفر وجمع کردم وغذاشم جمع کردم وکاراموکردم ازبیرون اومددنبال بهونه بود حرف بزنه تازه الانم میگه فرداساعت 6بلندمیشی بهم صبحانه میدی. اگه قبلابودمیترسیدم اززندگی واونم واقعاقهرمیکردحتی یکماه تمام ازغذای من نمیخورد

عسل جون منم انقدخانوادش دخالت کردن اوایل انقددوسم داشت همه بهم میگفتن نازی توخیلی ازشوهرخوش شانسی ولی انقددخالت کردن منم ساده من خاله‌هاشم دخالت میکردن یچیزی بگم اصفهانیاخیلی خیلی سیاست دارن بخدابعد5سال هنوزنتونستم یک دهم ایناسیاست داشته باشم تازه من بعد تاپیک گلبوته مثلاخیلی پیشرفت کردم😁😁😁

آره حضوری اسم نوشتم ولی موندم برم یانه ازی طرف بیکاری وتوخونه موندن کلافم کرد ازیطرفم قصیه ویروس. من ...

اره بنظر منم برو 

حال و هوات عوض میشه

سرگرم میشی حسابی

و میتونی درامد کسب کنی بعدها

برای ویروس هم نکران نباش الکل و ماسک داشته باش ایشالله که خطری نیست

چقدر بد 

چقدر مردای امروزی بد تربیت شدن

بخدا داداسای من اصلا اینطوری نیستن

من خیلی تعجب میکنم

آفرین بهت خوب کاری میکنی

عسل جون منم انقدخانوادش دخالت کردن اوایل انقددوسم داشت همه بهم میگفتن نازی توخیلی ازشوهرخوش شانسی ول ...

وای😔😔

خانواده شوهر منم یه مدت اونجا بودن و یاد گرفتن البته اینا اصالتا اهل یه جایی ان که به دخالت حسادت و خساست معروفن

عسل جون منم انقدخانوادش دخالت کردن اوایل انقددوسم داشت همه بهم میگفتن نازی توخیلی ازشوهرخوش شانسی ول ...

عزیزم این یکی از کتابایی هست که میگن بعد از فوت عزیزان خونده بشه ارامش میده 

من بعد از هفت سال مرگ یکی از عزیزانمو نتونستم فراموش کنم اون شخص هم دقیقا هفت سال بود که وارد خانواده ما شده بود 

حتما تو برنامم میزارم بخونمش

پست بعدی نظرات کاربران رو برات میذارم

راستی اون کتابی که معرفی کردی رو دانلود کردم یکی دوروز دیگه شروعش میکنم❤️

عزیزم منم مث توهرجاکتاب معرفی کنن دانلودمیکنم. اتفاقاتو کتابام دارمش وقصددارم بخونمش. میدونی چیه من انگارخودموگم کردم تقریبا دوسالی میشه ک جدی قانون جذب میخونم ودوره هم شرکت کردم ک انقد درگیراین  بودم ک دیگرانوقضاوت نکنم وسواس فکریم عودشدوالان یجوری ازی طرف نمیتونم قانون جذبوردکنم ازطرف دیگم اون دوران ک گفتم حتی دکتر رفتم براهجوم افکارمنفی همش میگم نتیجش چی میشه ازطرفی دکترهلاکویی گوش میدم ک میگه چیزی ب اسم کارمانیس واینکه اون استادجذب گفت ک آخرالزمان انگار زده شدم بازم ازدکترم ک پرسیدم گف این چیزا روگوش نده. خودمم ازبچگی مذهبی نبودم اهل نمازواین چیزایعنی انگارخداروگم کردم عسل انگارخودمونمیشناسم اینکه خدا کیه وچیکارس ایمانم راسخ نیس انگارتمام داشته‌ام واطلاعات پرکشیدن اعتمادب نفسم ازدست دادم 

عزیزم منم مث توهرجاکتاب معرفی کنن دانلودمیکنم. اتفاقاتو کتابام دارمش وقصددارم بخونمش. میدونی چیه من ...

ببین  دکتر هلاکویی

تمام دوره های جذب رو بزار کنار

مهم اینکه تو به قانونش آگاهی

خودت سبک فکری خودت رو پیدا کن

من جز کتابایی که خوندم حتی یه ویس راجع به قانون جذب گوش نکردم تا الان

ببین اینکه تو بخوای نظریع ی همه رو بخونی بعد تصمیم بگیری کارتو نیست کار کسایی که دنبال اینت استاد این سبک بشن

تو در حد خودت و برای زندگی خودت بدونی کافیه

توصیه من بهت اینکه همون کتابای که گفتمو بخون تونستی یوگا برو و مدیتیشن کن اینااا برات عالین

سختش نکن

من خودم چندتا مشکل دارم یهو ناامید میشم 

یهو میگم تهش چی اینهمه خوندن اینهمه زحمت اینهمه تلاش اخرش میمیرم انقدر بهش فکر کردم که باورت میشه گاهی دلم میخواد بمیرم و …😔 

چندبار مشاور و دکترمو عوض کردم اما تهش میدونم فقط خودم و خودم میتونم کمک کنم به حال خودم

پس خودت حال خودتو خوب کن و راهتو پیدا کن😘😘

ببین  دکتر هلاکویی تمام دوره های جذب رو بزار کنار مهم اینکه تو به قانونش آگاهی خودت سبک فکری ...

سلام عسل جون روزت زیبا.

عزیزم کتاب از دولت عشق رو خوندین؟ میخواستم نظرتون رو درموردش بدونم🙏🙏

خداااا آرامش دلمی  
سلام عسل جون روزت زیبا. عزیزم کتاب از دولت عشق رو خوندین؟ میخواستم نظرتون رو درموردش بدونم🙏🙏

سلام عزیزمم

اثر کاترین پاندره

سال ۹۸ خوندمش😍 

کتاب خیلی خوبیه

جملات تاکیدی برای هرچیزی داره و توضیح در مورد نامه نوشتن به فرشتگان 

ببخش دیر جواب دادم❤️ندیدم پیامت رو😘

سلام عزیزمم اثر کاترین پاندره سال ۹۸ خوندمش😍  کتاب خیلی خوبیه جملات تاکیدی برای هرچیزی دار ...

فدات گلم.آره راستش برای منم خوندنش دریچه ی تازه ای برام باز کرد . که برم دنبال تحقیق وآموختن علمهاومطالبی از ارتباط بافرشتگان وبعدبامدیتیشن وریکی وکدهای کیهانی وهندسی و... آشناشدم وکلا باتموم مشکلاتی که داشتم اماآرامش عمیقی روهم درک کردم.

عسل جون درکنارهمه ی اینا که اول ازهمه برمیگرده به باورمون که به هرچی که باورداشته باشیم ازش نتیجه های جالبی هم میگیریم شماهم تجربه ی کدهای کیهانی رو داری؟بنظرم خیلی جالبه وخیلیا نتیجه دیدنو دارن میبینن ازجمله خودم.دلم میخواست باهات درمیون بزارم که درکنار راهکارهای دیگه اینم ببینم انجام دادی؟ اگرنه یه تحقیقی درموردش بکن ان شاالله نتیجه های قشنگی میگیری.❤❤❤❤

خداااا آرامش دلمی