2777
2789
عنوان

خیلی تنهام💔

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 19 پست
اگه دوست داری درد و دل کنی بگو من میشنوم

خیلی دلم براش تنگ شده 😭😭😭😭فقط به خاطر خودشه فقط به خاطر ارامش خودش سمتش نمیرم .خانوادم از اون بدشون میاد خیلی مقاومت کردیم خیییلی زیاد اما کتکش زدن جلو چشام شکایت و کلی دردسر .اجی دعا کن بره خوشبخت شه من به درک من به جهنم دوشب پیش که پیام داد تا اسمشو دیدم قلبم اومد تو دهنم فقط بلاکش کروم دست خودم نبود  .😭😭😭💔💔الان پشیمونم میخامش خدایا خدایا میخامششششش اما نمیشه

😑
خیلی دلم براش تنگ شده 😭😭😭😭فقط به خاطر خودشه فقط به خاطر ارامش خودش سمتش نمیرم .خانوادم از اون بد ...

اخی فداتشم💔🥺

ایشالا دوتاتون خوشبخت بشین

چرا خانوادت اینجوری کردن چرا اینقدر ازش بدشون میاد؟! 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی فداتشم💔🥺 ایشالا دوتاتون خوشبخت بشین چرا خانوادت اینجوری کردن چرا اینقدر ازش بدشون میاد؟!&nbs ...

من نمیشم من فقط قراره بمیرم 

نمیدونم چرا نمیخانش بخدا پسر خوبیه اهل هیچ کاری نیست میگن مناسب ما نیست .چون پدر نداره نمیخانش چون غریبس نمیخانش .قلبم داره میترکه

😑
من نمیشم من فقط قراره بمیرم  نمیدونم چرا نمیخانش بخدا پسر خوبیه اهل هیچ کاری نیست میگن مناسب م ...

ای بابا

مجبورشون کن اگه میدونی واقعا خوبه 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔