دلم میخواد وقتی دارم گریه میکنم سرمو بزارم رو شونه یکی
خیلی تنهام خیلی
خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂 من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
خیلی دلم براش تنگ شده 😭😭😭😭فقط به خاطر خودشه فقط به خاطر ارامش خودش سمتش نمیرم .خانوادم از اون بدشون میاد خیلی مقاومت کردیم خیییلی زیاد اما کتکش زدن جلو چشام شکایت و کلی دردسر .اجی دعا کن بره خوشبخت شه من به درک من به جهنم دوشب پیش که پیام داد تا اسمشو دیدم قلبم اومد تو دهنم فقط بلاکش کروم دست خودم نبود .😭😭😭💔💔الان پشیمونم میخامش خدایا خدایا میخامششششش اما نمیشه
خیلی دلم براش تنگ شده 😭😭😭😭فقط به خاطر خودشه فقط به خاطر ارامش خودش سمتش نمیرم .خانوادم از اون بد ...
اخی فداتشم💔🥺
ایشالا دوتاتون خوشبخت بشین
چرا خانوادت اینجوری کردن چرا اینقدر ازش بدشون میاد؟!
خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂 من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
من نمیشم من فقط قراره بمیرم نمیدونم چرا نمیخانش بخدا پسر خوبیه اهل هیچ کاری نیست میگن مناسب م ...
ای بابا
مجبورشون کن اگه میدونی واقعا خوبه