سلام دوستان عزیز من بر اساس تجربه های شخصی خودم خیلی دوس دارم تا اونجایی ک بتونم حتی ب ی نفر هم شده ی راهکار بدم تا یکم دلش آروم شه چون خودم خیلی سختی کشیدم . و افسردگی و اضطراب خیلی بده ...
حالا کسانی که وسواس
ترس از دست دادن
ترس از دست دادن تعادل
خود بیمار انگاری
ترس از بیماری
سرچ درمورد علائم بیماری
افکار خودکشی
هرکی سوال داره بپرسه میام همه رو می خونم عزیزان همه رو هم جواب میدم تا اونجا ک بتونم کمک میکنم
عزیز دلم این افکار همش تلقینه باور کن من دوسال پیش بخاطر یه سرگیجه انقد سرچ کردم تو اینترنت رسیدم ب ...
میشه بگی چه کار کنم وقتی افکار اینطوری سراغم میاد؟
بخدا نمازم قضا نمیشه...ذکر هم میگم...اصلا شاید مسخره به نظر بیاد حس میکنم جن رفته تو بدنم...وقتی این حالات میاد سراغم هیچجوره نمیتونم کنترلش کنم...اولش کم بود...شاید دو هفته یه بار برام اتفاق میفتاد...الان چن روزه که پشت سر هم همین طوری میشم...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوره بقره بخون ۴۰روز. و بزار صداش تو خونه پخش شه. ممکنه خیلی عصبی شی که قطش کنی اما اینکارو ...
چشم حتما...متشکرم دوست مهربانم🌹
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم