2777
2789

سلام دوستان عزیز من بر اساس تجربه های شخصی خودم خیلی دوس دارم تا اونجایی ک بتونم حتی ب ی نفر هم شده ی راهکار بدم تا یکم دلش آروم شه چون خودم خیلی سختی کشیدم . و افسردگی و اضطراب خیلی بده ...

حالا کسانی که وسواس

ترس از دست دادن 

ترس از دست دادن تعادل

خود بیمار انگاری

ترس از بیماری

سرچ درمورد علائم بیماری

افکار خودکشی

هرکی سوال داره بپرسه میام همه رو می خونم عزیزان همه رو هم جواب میدم تا اونجا ک بتونم کمک میکنم

اضطراب نه

افسردگی که دار

ترس از دست دادن هم خیلی

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی به حق فاطمه زهرا خدا کمکت کنه...من یه مدته همین طور شدم...همش حس میکنم مریضیم...و افکار خودکشی ولم نمیکنه..خسته شدم...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
مگه روانشناسی  این همه مشکل روحی رو پاسخگو هستی؟

نه عزیزم فقط خودم تجربه ی همه ی این بیماری ها رو دارم و الان حالم خوب شده میخواستم اگ کسی مثل من نا امید بوده تا اونجا ک بتونم راهکار بدم 

روانشناس هستین؟؟

من به خاطر تنهایی زیاد همینطور فروخته شدن سگم افسرده ام

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
ترس از دست دادن چ چیزایی شمارو اذیت میکنه عزیزم

از دست دادن ادما!اونم نه سر شدن شون

مردن شون  یه مقدارم ترس از اینده دارم

چون همه هم سن من بودن فکر میکردن میتونن موفق بشن و وکیل و مهندس و پزشک بشن ولی اونی که میخولستن نشد نمونه ش پدرومادرم

منم میترسم نتونم

الهی به حق فاطمه زهرا خدا کمکت کنه...من یه مدته همین طور شدم...همش حس میکنم مریضیم...و افکار خودکشی ...

عزیز دلم این افکار همش تلقینه باور کن من دوسال پیش بخاطر یه سرگیجه انقد سرچ کردم تو اینترنت رسیدم ب سرطان و ام اس که کم کم کل علائم اومد سراغم و حالم ب قدری بد بود ک خودمو مثل مرده ها می دیدم فقط من بهت اطمینان میدم هیچ مشکلی نداری عزیز دلم اگ بیشتر سوال داری بپرس راحت باش

از دست دادن ادما!اونم نه سر شدن شون مردن شون   یه مقدارم ترس از اینده دارم چون همه هم سن من ...

عزیز دلم اصلا ب خودت استرس نده منم ی موقع هایی همینطور بودم اینا همش تلقینه و افکار وسواسی و نا امیدی رابطه ت با خدا چجوریه

من از تنهایی و سینگلی رنج میبرم و به معنای واقعی دارم افسرده میشم

عزیز دلم ب وقتش همه چی درست میشه فقط خدا از آینده خبر داره با ناراحتی و افسردگی چیزی درست نمیشه بخاطر سلامتیت خداروشکر کن عزیزم اعتماد ب نفستو ببری بالا ب خودت احترام بذار ذکر ۴ قل برای گرفتاری ها مشکلات.....اگ بد توضیح دادم ببخش و سوالات زیادی داری بپرس گلم

عزیز دلم اصلا ب خودت استرس نده منم ی موقع هایی همینطور بودم اینا همش تلقینه و افکار وسواسی و نا امید ...

چندان خوب نیست

هرکی هم هرچی بهم گفت تو گوشم نرفت 

نه این که از خدا بدم بیاد و ناشکر باشما

ولی اونجور که همه میگن عاشق‌خدا هستن و اینا نه

دوستان عزیزم من از بچگی وسواس فکری داشتم ک خودم نمیدونستم مثلا اولش طرفدار عددهای زوج بودم و میگفتم مثلا اگه هفت تا شکلات بخرم ی اتفاق بدی میفته کم کم وقتی بزرگ شدم وسواس شستشو و وسواس فکری شدید ک تبدیل ب افسردگی شدید شد و هر جا رفتم قرص و دارو اصلا برام فایده نداشت البته میخوردم وقتی دیدم فایده نداره مینداختمشون دور و حالم خیلی بد بود مثلا مامانم بهم میگفت نماز بخون انگار بهم فوش میداد صدای اذان عصبیم میکرد تا اینکه رفتم پیش ی روانپزشک و بهم گفت اینکه میگی دارو تاثیری نداره همش دست خودته از بس قدرت تلقین بالایی داری و منفی بافی منم حرفاشو ب مسخره گرفتم اما داروهاشو شروع کردم و ب حرفاش فکر کردم و گفتم بذار ی مدت اصلا ذهنم و آزاد کنم ب جهنم اصلا آخرش ک یه مردن بیشتر نیس چرا خودمو عذاب بدم و در مورد گذشته و آینده ک ازش خبر ندارم خودمو زجر بدم بعد دیدم حالم داره بهتر میشه رفتم تو فکر نماز خوندن البته اولاش زیاد حالم خوب نبود بعد کم کم نماز شب رو یکی دوستام بهم گفته بود اومد تو ذهنم با استرس رفتم بخونم شروع کردم و خوندم ب محض خوندنش باورتون نمیشه احساس آرامش عجیب از جنس خدا احساس میکردم اونقدر ب خدا نزدیک شدم ک دیگ هیشکی نمیتونه جدامون کنه کلی انرژی مثبت کلی امید بچه ها ی بار امتحانش ضرر نداره بخدا حیفه عمر ما با استرس هدر میره همشم بخاطر وسوسه شیطان و گناه و غیبت و .....ب خدا نزدیک بشید خود ب خود مثبت اندیشی میادسمتتون و خودتونو پیدا میکنید آرامشی از جنس خدا برا همتون آرزو دارن