2777
2789

سلام خانما میخواستم بپرسم بچه هاتون رو دولتی نوشتید یا غیر انتفاعی ؟

من واقعا دودلم که چی کنم با توجه به شرایط کرونا 

میترسم بنویسم غیرانتفاعی مجازی بشه و بسه پول دادن الکی 

از اونورم خودم معلمم و شیفت صبح و مدرسه دولتی نزدیکمون شیفت بعد از ظهر اگه حضوری بشه یه مشکل برمی‌خوریم موندم چی کار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری ب کرونا ندارم  کلااا با غیر مخالفم  فقط دولتی

میشع دلیلتون رو هم بگید 

آخه من قبلاً غیر انتفاعی هم کار میکردم معلم غیرانتفاعی بیشتر مایه می‌زاره چون باید مدیر ازش راضی باشه تا نگهش داره ولی دولتی اینجور نیست استخدامه و ترس چندانی از مدیر و والدین اینا ندارخ

دولتی ثبت نام کردم فقط پول میگیرند از ادم غیر دولتی دیکه هیچچچچچ

نمی‌دونم والا دولتی بعضی معلم ها مجازی هاشون ضعیفه فقط چندتا عکس میزارن و تکلیف می‌خوان 

من دولتی نوشتم اما یه مدرسه غیر انتفاعی هست به شرط حضوری بودن. خیلی دلم میخواد ببرمش غیر انتفاعی اونجا . بچه کلاس اول اخه مجازی نمیتونه یاذد بگیره

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

ببین من سال پیش دخترم کلاس اول بود مدرسه غیر انتفاعی فرستادم اکثر دوستانی که دولتی فرستادن اصلا کلاس نداشت همه زحمت پای مادر بود ولی غیر انتفاعی هر روز کلاس دارن با معلم ارتباط دارن برنامه نابو هست نه شاد مثل مدرسه بود پس فرق داره من واقعا راضی بودم بازم میگم شرایط مالی خوبی داری بفرست غیر انتفاعی 

میشع دلیلتون رو هم بگید  آخه من قبلاً غیر انتفاعی هم کار میکردم معلم غیرانتفاعی بیشتر مایه می‌ ...

چون دخترم غیر بود و ریاضیش خیلی ضعیف بود و خیلی خوب دادن 

چون یکی کلا رفوزه بود و شد خیلی خوب 

معلماشونم فوقققق بی تجربه و سن کم 

و اصلا ب روانشناسی وارد نبودن 

دخترمو اوردم دولتی 

خودمم معلم اموزشگام 

ابتدایی بصورت خصوصی کار میکنیم

کاربری قبلیم پفکییی بود.7/1/99 .....  
من دولتی نوشتم اما یه مدرسه غیر انتفاعی هست به شرط حضوری بودن. خیلی دلم میخواد ببرمش غیر انتفاعی اون ...

بمن غیرانتفاعی زنگ زد که مدارک ببرم آخه یه پیش ثبت‌نام کرده بودم موندم مدارک ببرم یا نه الآنم یه مقدار پول می‌خوان 

بمن غیرانتفاعی زنگ زد که مدارک ببرم آخه یه پیش ثبت‌نام کرده بودم موندم مدارک ببرم یا نه الآنم یه مقد ...

عزیزم اگر حضوری هست غیر انتفاعی بهتره.

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

من همسرم یکی از بهترین مدارس غیرانتفاعی کار میکنه و شدیدا برای دبستان مخالفه میگه فقط دولتی.  

دلیلش هم اینه که تو غیرانتفاعی لوس میشه و اینکه مدرسه دولتی هم که نوشتم کلی تحقیق کردم پایه علمی بالایی دارن و معلم‌های فوق العاده دلسوز دختر اولم که الان پنجم میشه از نظر ریاضی خیلی بالاتر از سطح درس مدرسه غیرانتفاعی هست. 

سال قبل کلاس اولی‌های مدرسه دخترم همه آنلاین بودن ولی برنامه ی شاد نبودن تو اسکای روم بودن و درجا سوال و پرسش داشتند و دیدم خیلی خوب کار میکردن 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.

من دولتی نوشتم ولی الان تو این تایبیک دودل شدم

کلاس اولی باید حضوری باشه بنظرم

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید