2777
2789
عنوان

امشب شب اول قبر داداش گلمه

1993 بازدید | 37 پست

حال دلم خرابه.ازجلوچشمم نمیره چطوری گذاشتنش تو قبر.درحد توان برای داداشم صلوات بفرستین.قران بخونید.جواب ندادم شرمندم حالم خوب نیست

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

۵۰ تا صلوات میفرستم براش

روحش شاد❤❤

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش و اسم پدرت رو بگو نماز شب اول بخونیم براش خدا بهت  صبر بده عزیزم

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

وااای عزیزم😢

خداصبرتون بده😔

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

عزیزم خدابهتون صبربده،داداشتون روخدابیامرزه جایکاهش بهشت،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

قدر زندگیتون بدونیدقدر همدیگه وباهم بودن بودنید.این روزا تکرار نشدنیه.کدورت ها ودلخوری ها دور بریزید.زندکی هیچ ارزشی نداره.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

😭😭😭😭😭 آخ خدا 

منم مادر داغدارم بچمو از دست دادم فقط میتونم بگم آروم میشی به زمان احتیاج داری

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️