2777
2789
عنوان

راه کاری بلدین بگین لطفا

300 بازدید | 16 پست
دوست نداشتم بگم اما چاره ندارم دارم عذاب میکشم 3 روزه خارش امانمو بریده . دکترمم نیست که برم پیشش محلول سرکه وآب استفاده کردم خوب نشدم ترشحات سفید دارم
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
عزیزم ممکنه به سرکه حساسیت داشته باشی بهتره یه تشت پر کنی از آب ولرم و توش بتادین بریزی و 10 دیقه بشینی
یه شب از همه چی به خدا گله کرد یه دفعه به خودش همه چیو سپرد دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد
عزیزم ممکنه به سرکه حساسیت داشته باشی بهتره یه تشت پر کنی از آب ولرم و توش بتادین بریزی و 10 دیقه بشینی
یه شب از همه چی به خدا گله کرد یه دفعه به خودش همه چیو سپرد دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بارداریم دچار این مشکل شده بودم دکترم پماد کوتریمازول واژینال داده بود . دیدین؟ ازینا که پمپ مخصوص داره. برای بیشتر عفونت های زنان اول ازینا میدن. امیدوارم اسمشو درست گفته باشم. اگر خواستی بگیری از داروخانه بپرس.