2777
2789
عنوان

خودکشی

680 بازدید | 93 پست

چرا اینقدر تاپیکهای خودکشی زیاد شده از هر چهار تا تاپیک حداقل ۲ تاش خودکشیه یعنی آنقدر وضعيت خرابه که به خاطرش دست از زندگیتون بکشین؟ اونی که باید دست از زندگیش بکشه ایرانه نه شما ها من رشته روانشناسی خوندم کسایی که می خوانن خودکشی کنن دلیلشونو بنویسن 

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس

کسی که بخواد خودکشی کنه نمیاد جار بزنه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خستممممممممم اینو میتونید درک کنید؟

از چی؟

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس

واقعا وضعیتو نمیبینی؟راستی ایران چطوری دست بکشه از زندگیش؟

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
کسی که بخواد خودکشی کنه نمیاد جار بزنه

نه بابا میان روش خودکشی رو می پرسن بعد بعضی از کاربران گل راهاشو می گن

شایدم منتظره یه حرف که منصرف شه⁦☹️⁩

از نظر من میان تو عصبانیتشون یه چیزی میگن

برای جلب توجه اینکار رو میکنن مگر نه کسی که خودکشی میخواد کنه حوصله تاپیک زدن نداره    

نام کاربریت😂😂😂

شاید ولی بعضیاشون میان راهشو میپرسن