2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه نمایندگیش تو میرداماده بعد از میدون به سمت شریعتی سمت راست بغل یه آب انار فروشیه

من با سرنگ استفاده می کنم رقیقش هم نمی کنم هر شب قبل از خواب نوار بهداشتی هم میذارم و تا صبح میذارم بمونه اپلیکاتور دردسرش زیاده با سرنگ تمیزتره
LilySlim Weight loss tickersبرای داشتن فردای بهتر....از خودم شروع می کنم.
یه نمایندگیش رو هم تو پاسداران دیدم ولی یادم نیست کجای پاسداران فقط می دونم از گلستان سوم پائین تره

حتما لازم نیست از اونجا بگیری اگه به عسل دیگه ای هم اعتماد داری می تونی استفاده کنی
من پیش کتایون قویمی رفتم سری آخر حالا دارم داروهایی که دادم و مصرف میکنم ولی بم گفت اگه بهتر نشی باید فریز کنی که من اینکارو نمیکنم اول میرم پیش دکتر دیگه ،
چون میگن فریز خیلی خوب نیس
میگن دکتر روغنی زاده تو دولتم خیلی کارش خوبه و خیلم مومنه ،انقد که مرد حتی تو اتاق انتظار راه نمیده
احساس سوزش داشتم خیلی ببخشید مخصوصا موقع نزدیکی بعد از دستشویی هم همین طور کلا راحت نبودم حس ناراحتی داشتم ولی ترشح نداشتم اولش هم که عسل رو استفاده منی تقریبا تا یه نیم ساعتی حس سوزش شدید داری

قبلش حتما روی کشاله رونت امتحان کن که حساسیت نداشته باشی