2777
2789

اینا چیه😐😶

منطقع یک و دو و فلان اینا یعنی چی؟؟؟

توروخدا یکی ب من کلِ این کارنامه رو توضیح بده 

الان عکس کارناممو میزارم 

https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۸۰۱_۱۸۲۳۵۸_3xi3.jpg

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدی ۵۴۰۰۰

اینو میدونم ک

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
منطقه چندی ؟۵۴۰۰۰شدی

یک دیگه

عزیزم رتبه ات ۵۴۰۰۰ شده روزانه مجاز نشدی

اره اینو میدونم

پس اون رتبه هایی ک زیر منطقه های یک و دو وسه نوشته چیه؟؟

اون جدول رو میبینی شماره داره  ،شماره ۳ رتبه ات توی هر زیرگروه‌هه .این رتبه مهمه که البته برای ...

من رشته های زیر گروه تجربی رو نمیخام

روانشناسی میخاستم البته ک واسه کنکور اصلا نخوندم

من رشته های زیر گروه تجربی رو نمیخام روانشناسی میخاستم البته ک واسه کنکور اصلا نخوندم

تا جایی که میدونم روانشناسی ام جز رشته های زیر گروه تجربی هست. ولی تو میتونی آزاد یا پیام نور بری روانشناسی بخونی .خیلی از دوستام خوندن اونجا