2777
2789

سلام دوستان 

امیدوارم حالتون خوب خوب باشه و دلتون آروم .

واقعیتش خیلی دلم گرفته اصلا کنترل خشم ندارم و سریع به هرچیزی که عصبیم کنه واکنش نشون میدم 

خودم میدونم کارم اشتباهه و بهش واقفم اما مشکلم اینه همون لحظه که عصبی ام یهو کنترلم از دستم در میره واکنش منفی نشون میدم و بعدش بشدت پشیمون میشم

خستم ازین رفتارم 🥺

منم هستم ولش کن همین جور عصبی خوبه   

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

اکثرا اینجوری هستیم من شخصا سعی میکنم اونموقع یادم بمونه که چی ب خودم قول دادم.... 

قول دادم با هر حرفی زود از کوره درنرم و سعی میکنم طول روز زیاد با خودم تکرارکنم که یادم بمونه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

منم همین جوری هستم کتاب اثر مرکعب بخون من سعی می کنم به خاطرات خوشم فکر کنم فیلم بچگی پسرمو نگاه می کنم هل دم می کنم یا زعفران واقعا روی من تاثیر داره 

💛از حد خودت فرا تر برو و تلاش کن تا بهترین خودت باشی💛
سلام عزیزم  اکثرا اینجوری هستیم من شخصا سعی میکنم اونموقع یادم بمونه که چی ب خودم قول دادم.... ...

درسته منم زیاد به خودم گوشزد میکنم که موقع عصبانیت از کوره در نرم اما خیلی اوقات موفق نبودم و نتونستم کنترل کنم گهگاهی هم تونستم که البته زیاد نبوده

درسته منم زیاد به خودم گوشزد میکنم که موقع عصبانیت از کوره در نرم اما خیلی اوقات موفق نبودم و نتونست ...

خب طبیعیه 

والله منم زیاد کنترل ندارم البته سعی امو می کنم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
سلام گلم من چند فایل صوتی از دکتر علیرضا یوسفی از نت دانلود کردم با نام کنترل خشم تا حدی کمکم کرد

سلام ممنون از راهنمایی و پبشنهادت عزیزدل . حتما دانلود میکنم ❤️