2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارا کردی میشه بگی!؟

خب از اول خیلی درس خون بودم. رتبه خوبی داشتم کنکور

از همون سال تو مرکز انتخاب رشته فعالیت کردم. هم درامد داشتم هم شناخته شدم. تو شهر عریب دست تنها فوق لیسانس خوندم تو دانشگاه تهران با دوتا بچه کوچیک.

یه لیسانس دیگه هم گرفتم

چندجا دور کاری و پاره وقت کار میکنم. تو خونه هستم پروزه ای کار میکنم.برای بچه هام خیلی وقت میدارم که براشون دوست باشم

همسرم شرایط شغلی جوریه که ممکن چند ماه نباشه و من سعی کردم همه چیز رو خوب مدیریت کنم.

الان پسرم ۱۳ سالش برنامه نویسی بلده و در حال اموزش هست

انگلیسی و فرانسه داره میخونه.

سعی میکنم همراه خوبی براش باشم

کلا فکر میکنم خیلی زحمت میکشم😅 و البته لذتش رو هم میبرم

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
چیکار کردی لطفاً بم بگو

از روز اول به خاطر مخالفت ها توافق کردیم که هیچ نفر سومی وسط زندگیمون نباشه فقط خودمون 

همسرم یه کارمند ساده بود با چه سختی و یه بچه ۴ ماهه و زندگی سخت پشتش بودم تا رتبه ۱۳ دکتری شد و تو ۴ سال درسش هیچوقت نزاشتم نگران زندگی باشه 

خودم معلم بودم بخاطر جابجاییمون به تهران شغلم رو کنار گذاشتم 

الان همسرم مدیر یه اداره دولتی شد و استاد دانشگاه هستن 

هر چی که داره میزنه به نامم  از خونه طلا ماشین حساب  بانکی 

این چند سال فقط و فقط حتی تو روزهایی که چقدر فقیر بودیم تنها چیزی که دوتامون برای همدیگه گذاشتیم فقط و فقط عشقمون بود و احترام 

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
از روز اول به خاطر مخالفت ها توافق کردیم که هیچ نفر سومی وسط زندگیمون نباشه فقط خودمون  همسرم ...

منم دانشجو معلمم 

همسرم کارگر هست و زندگیمون رو قرار گذاشتیم دو نفری بسازیم..

وضع مالی هم خداروشکر خداروشکر اما خب ..

گذشته ی تو الان منه

میدونم سخته ولی اگه همسرت لیاقت داره و میشناسیش پای زندگیت بمون تا لحظه آخر 

نمیدونی وقتی نتیجه بده چقد شیرینه 

امیدوارم این شیرینی نصیبت بشه 

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏