تو حیاط بیمارستان منتظر بودیم من یه لحظه رفتم داخل و برگشتم، شوهرم گفت پول تو کیفت داری؟ گفتم برا چی؟ گفت اون خانومه که داره میره داشت با تلفن حرف میزد گریه میکرد میگفت غصه نخور فقط بیست تومن کم دارم برا پول غذا
دیگه منم رفتم صداش کردم یه مبلغی بش دادم
بعد اخر سر که خواستیم بریم شوهرم گفت دوباره داشته از یه جا دیگه رد میشده همون حرفا رو تکرار میکرده😐😐
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من شوهرمم یه بار رفته بودیم خرید برای خونه یه خانومی اومد گفت کیف پولمو دزد زده پول بده تابرم خونم یه اقاهم باهاش بود گفت شوهرم منم دلم سوخت دادم بهش بعد چن روز همونجا کارداشتیم رفتیم دیدم هنوزهستن کارشون همینه😐
اره من یبار منتظر شوهرم بودم دور میدون، یه خانومه میشینه همیشه اونجا، داشتم نگاش میکردم تو یه ربع ک من اونجا بودم حداقل بیست تومن بهش دادن، دقیقه ای هزار تومن هم حساب کنی میشه ساعتی شصت،روزی هشت ساعت هم بشینه فقط میشه چهارصد پونصد تومن، دو برابر حقوق یه کارمند که اونم روزی هشت ساعت کار میکنه ، اونم فقط با نشستن!!