2777
2789
عنوان

شیوه ی جدید گدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرمم یه بار رفته بودیم خرید برای خونه یه خانومی اومد گفت کیف پولمو دزد زده پول بده تابرم خونم یه اقاهم باهاش بود گفت شوهرم منم دلم سوخت دادم بهش بعد چن روز همونجا کارداشتیم رفتیم دیدم هنوزهستن کارشون همینه😐

خدابزرگه🥰

يبارم ي خانوم چادري كه وقتي ميرم پياده روي ميبينم كه انقدر روشو گرفته نشسته مثلا پيرزنه باور كنيد ي بار گفتم بزار بهش ي پول بدم وقتي دستشو اورد بيرون كه پولو بگيره ديدم دستش جوونه و ناخن هاي مرتب سوهان كشيده منم ديگه بهش كمك نكردم مياد گوشه خيابون گدايي باور كن تا شب ي تومن در مياره

حدود ده سال پیش دم عابر بانک یه پسر مظلوم اومد جلو 

گفت من و مامانم میخایم بریم شهرستان پول اتوبوس نداریم 

ما هم احساساتی شدیم پول دادیم

بعد با ماشین دور زدیم دیدیم داره از یه نفر دیگم پول میگیره

دیگه دفعه اول و آخر شد که دلم برا اینجور آدمها بسوزه

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
يبارم ي خانوم چادري كه وقتي ميرم پياده روي ميبينم كه انقدر روشو گرفته نشسته مثلا پيرزنه باور كنيد ي ...

اره من یبار منتظر شوهرم بودم دور میدون، یه خانومه میشینه همیشه اونجا، داشتم نگاش میکردم تو یه ربع ک من اونجا بودم حداقل بیست تومن بهش دادن، دقیقه ای هزار تومن هم حساب کنی میشه ساعتی شصت،روزی هشت ساعت هم بشینه فقط میشه چهارصد پونصد تومن، دو برابر حقوق یه کارمند که اونم روزی هشت ساعت کار می‌کنه ، اونم فقط با نشستن!!

حدود ده سال پیش دم عابر بانک یه پسر مظلوم اومد جلو  گفت من و مامانم میخایم بریم شهرستان پول ات ...

منم اعتماد نمیکنم ،اما شوهرم دلش خیلی مهربونه زود هم باور میکنه، دیگه من اومدم پیشش بهم اینجوری گفت  مریض هم بود گفتم دلشو نشکنم

منم اعتماد نمیکنم ،اما شوهرم دلش خیلی مهربونه زود هم باور میکنه، دیگه من اومدم پیشش بهم اینجوری گفت& ...

عزیزم مهم نیت پاکت بوده ❤️❤️

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌