2777
2789
عنوان

گاز گرفتن بچه خاهرم

1267 بازدید | 47 پست

سلام 

تورو خدا اگه راهکاری دارین کمکم کنین 

من پسرم نزدیک ۳ سالشه 

دختر خاهرم ۲ سال 

از همون اول عادت کرده هر بار پسرمو میبینه شده روزی ۵ تا گاز ازش میگیره((( بدون اینکه دعوایی بکنه پسرم باش... اون یهو میپره گازش میگیره)))

کلافه شدم از دستش .کلا تمام دست و پشت بدن بچم کبود شده .شده حتا خون هم اومده 

تو رو اگه کسی میدونه چکار کنم ک گاز نگیره از بچم کمک کنه

پسر منم یکسالشه گاز میگیره اینقد عصبی میشم از دستش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی ببخشید خنده ام گرفت😂😂😂 

عشق کودکی

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

این سری ک گاز زد یکم تشر بزن بگو خاله ناراحت میشه شما این کار اشتباه رو میکنی...

مادرش باید در اصل بهش هی تذکر بده و بگه ک این کار اشتباه تا بچه ترک کنه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

یه مدت نیریدشون پیش هم . یا اگر جایی با هم رفتید مدام یه بزرگتر کنارشون باشه   نذاره این اتفاق بیافته . این رفتارها دوره ایه و اگر یه مدت فاصله بیافته فراموش میشه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

دختر منم همون سن و سال گاز میگرفت

باید همش حواسم میبود . مثلا اگه بچه ها بغلش میکردن فشارش میدادن گاز میگرفت

شما هم یا بابد خواهرت حواسش به بچش باشه یا شما مراقب باشی بچه ها با هم تنها نباشن یا بهمدیگه خیلی نزدیک نشن

خدایی روزی چندبار زیاده. من همش حواسم بود و هر چند وقت یبار پیش میومد . لامصب درد بدی داره