بعدش به مشکل برخورده باشه و از اون به بعد طبق گفته های شما عمل کنه
من با ۴۰۰۰تومنشروعکردم الان ماهی ۱۷۰۰۰تومن قسط وام میدم در واقع پسنداز میکنم هر زمان بخواهم بدون معرف و ضامن وام میگیرم ۱۳۹۹/۳/۱ شروع شد ..که عضو خیرین حمایت از بانوان شدم انسانیت یعنی ..........کمک بدون منت من بدون آشنایی و پارتی بدون ضامن وام بدون بهره دریافت کردم چه خانمهایی بودند که حتی وام بلاعوض دریافت کردن این قشنگترین تجربه زندگی من هست
خیلی پیش اومده با این تفاوت که از اون به بعد هم به گفته های من توجهی نمی کنه 🤪🤪🤪
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
بنظرت اگه چندین بار این اتفاق بیافته اونوقت چطور آیا گوش میده
من با ۴۰۰۰تومنشروعکردم الان ماهی ۱۷۰۰۰تومن قسط وام میدم در واقع پسنداز میکنم هر زمان بخواهم بدون معرف و ضامن وام میگیرم ۱۳۹۹/۳/۱ شروع شد ..که عضو خیرین حمایت از بانوان شدم انسانیت یعنی ..........کمک بدون منت من بدون آشنایی و پارتی بدون ضامن وام بدون بهره دریافت کردم چه خانمهایی بودند که حتی وام بلاعوض دریافت کردن این قشنگترین تجربه زندگی من هست