2777
2789
عنوان

کادو تولد بچم که خواهرشوهرم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 31 پست

عزیزم همونطور که تو کادو دادی بهت برگردونده . منم خواهرشوهرم یا جاریم گاهی پیش میاد اینطوری مبان تولد میگیرن اما ما پول میدیم مثلا ۱۰۰ تومن . اونا خبر نمیدن که تو زحمت نیفتین ولی خب کار شماهم درست نیست اونطوری کادو میدی خلاصه اونم برات جبران کرده دیگه جای گلایه نیست

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خرج رو برای پسرت کردی.. کادو کم دادی کم هم گرفتی.

من نگفتم کادو کم دادم من بلوز دادم ولی در حد مجلسی ولی این تیشرت بدون پلاستیک یجوری شدم بازم ممنون از نظرتون

استارتر حرفت کاملا منطقیه 

ما که کل اطرافیان همینطورن نه ک واسه تولد حتی عروسی

وقتی یکی هزینه میکنه به نسبت همون کادو میبریم 

اما شما سخت نگیر چون زندگیت تلخ میشه ولی با حرفت من موافقم 

دوستان من درسته میگم بلوز یا روسری یا چتر دادم ولی هیچکدوم زیر صد تومن نبودن و اون سه تا بچه داره و هیچ خرجی هم نکرده من همینجوری دادم...ولی برای یدونه بچه من یه تیشرت معمولی بدون پلاستیکش اورد یجوری شدم....و ازتون راهنمایی خواستم که اگ حسم اشتباهه بهم بگین دیگ اینجور تند برخورد کردن برای چیه

استارتر حرفت کاملا منطقیه  ما که کل اطرافیان همینطورن نه ک واسه تولد حتی عروسی وقتی یکی هزینه ...

مرسی گلم از نظرت من فقط خواستم ببینم الکی حساس شدم یا نه بعضیا خیلی تند برخورد میکنن

مرسی گلم از نظرت من فقط خواستم ببینم الکی حساس شدم یا نه بعضیا خیلی تند برخورد میکنن

حساس نشدی حرفت منطقیه 

اما اگه دنبال این کارا رو بگیری ارامش رو از خودت میگیری سعی کن بیخیال باشی 

اخه عزیزم من کادویی که میدم زیر صدتومن نیس اصن بلوزی که دادم مجلسی بود ولی این تیشرت بهم برخورد نمید ...

عیب نداره‌شما ارزشتو بردی بالا .اونم شخصیتشو نشون داده ولی نمی دونم چیه تولد با مراسم های دیگه فرق می کنه آدم انتظار داره انگار ناخودآگاه دعوت می کنن اول خرید کادو به ذهنت میاد چون طرفمون بچه است بچه ها خوشحال میشن پس یه کادوی بدرد بخور باشه بهتره 

عیب نداره‌شما ارزشتو بردی بالا .اونم شخصیتشو نشون داده ولی نمی دونم چیه تولد با مراسم های دیگه فرق م ...

استارتر عزیزم من از کسایی بودم که نقدت کردم ، اما واقعا فکر می کنم نه تنها که حساس شدی بلکه دیدگاهامون هم باید عوض کنیم .... 

الان واقعا اینکه اون خانوم تی شرت آورده یعنی شخصیت پایین خودشو نشون داده ؟؟؟؟؟ 

من چند سال متوالی زندگیم به مشکل مالی زیاد خورد ، حفظ آبرو کردم نزاشتم هیچ کس بفهمه ولی بالاخره اطرافیانم فهمیده بودن .... 

واقعا برام سخت بود برای تولد ها کادو بگیرم با کمترین چیز حلش می کردم 

اطرافیانم بهترین کادو ها رو برای بچه هام آوردن حتی به همین بهانه کمک هم کردن 

من شخصیت داشتم فقط به مشکل خورده بودم 

ذهن هاتون پا کنید 

می تونیم خیلی زیبا تر دنیا رو ببینیم 

اصلا شاید ایشون درگیر یک سری مشکلاته که ایتنقدر ریز به این موضوع نگاه نکرده حتی 

استارتر عزیزم من از کسایی بودم که نقدت کردم ، اما واقعا فکر می کنم نه تنها که حساس شدی بلکه دیدگاهام ...

بامنی عزیزم؟این خواهرشوهرم دوتا خونه و زمین کشاورزی و ماشین خوب داره عزیزم و منم حرفی از بی شخصیت بودنش نزدم فقط حس بدی گرفتم از کادوش 

بامنی عزیزم؟این خواهرشوهرم دوتا خونه و زمین کشاورزی و ماشین خوب داره عزیزم و منم حرفی از بی شخصیت بو ...

من البته در جواب اون خانوم که گفتن شخصیت شو نشون داده گفتم ... 

امیدوارم همیشه خونت به جشن و شادی و تولد باشه گلم و سلامتی .... بقیه اش مسایل کناره هست 

چقدر هم عالی که نقد ها رو با روی باز گوش کردی 🌹🌹🌹

من البته در جواب اون خانوم که گفتن شخصیت شو نشون داده گفتم ...  امیدوارم همیشه خونت به جشن و ش ...

ببینید من اگه گفتم شخصیتشو نشون داده می دونستم استارتر از وضعیت مالی خواهرشوهرش باخبره چون غریبه نیستن براهمینم تاپیک زده .از همدیگه باخبرن وگرنه آدم بخواد از غریبه انتظار داشته باشه اصلا چون خودم دور واطرافم بودن که اینکارا رو با اوضاع مالی خوبی که داشتن با کمترین کادو اومده بودن .حالا هم جسارت به اعضای نی نی سایت نباشه .

ببینید من اگه گفتم شخصیتشو نشون داده می دونستم استارتر از وضعیت مالی خواهرشوهرش باخبره چون غریبه نیس ...

ممنونم از توضیحاتت ، ولی حقیقتا گاهی آدم ها درگیر مشکلاتی هستند که ما اصلا ازش خبر نداریم ، به نظرم واقعا توقع نداشته باشیم و بخشنده تر عمل کنیم ، شاید هم من باد اون روزهای خودم هستم حقیقتا تا مدت ها یک جریان یک طرفه بود و همش بقیه کمک می کردن و هیچ وقت کسی به روم نیاورد .... یا مثلا یک سال تمام یکی  از نزدیکانم افسردگی بسیار شدید گرفته بود ما سه چهار تا زن یکسال درگیر این افسردگی بودیم جوری که حتی لحظه ای نمی تونستیم تنهاش بزاریم 🌹🌹چون احتمال خودکشی بسیار بالا بود من مطمینم ما چهار تا زن هیچ کدوم تو اون یکسال هوش و حواسمون به اینکه چی کادو ببریم یا چی نبریم نبود  چون سخت ترین روزها برامون می گذشت  .... هیچ کس هم نزاشته بودیم بفهمه منظورم اینه که نمی دونیم تحت چه شرایطی هست .... برقرار باشی همیشه عزیزم و دلت خوش و در آرامش 

با این روزای سخت کرونایی الان فقط باید آرزوی سلامتی برای هم داشته باشیم 🌹🌹