2777
2789
عنوان

پریود نشدن😎

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا متاسفم که انقدر ناشکری.... 

ادم خوبه چیزی رو تا ندونه و نپرسیده قضاوت نکنه

گاهی نشدنش خیلی کمک زندگی کسی هست شما بپرس چرا عزیزم تا من بگم 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
چرا نمیخوای بشی؟ فواید زیادی داره

من کلا کم خونی شدید دارم به دارو که اهن داره یا فولیک اسید هم حساسیت دارم بخورم زیر دستگاه اکسیژنم دراین حدبد...پریودم ۷ روزه کامله دیگه میفتم سرگیجه و سردرد

وقت تقویتم ندارم سرکار میرم و دوتا بچه کوچیک دارم پشت هم هستن

واقعا اعصابم نمیکشه شده پریود واسم کابوس زندگیم میخوام تا مدتی نشم بتونم به زندگیم برسم

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
چرا عزیزم

من کلا کم خونی شدید دارم به دارو که اهن داره یا فولیک اسید هم حساسیت دارم بخورم زیر دستگاه اکسیژنم دراین حدبد...پریودم ۷ روزه کامله دیگه میفتم سرگیجه و سردرد

وقت تقویتم ندارم سرکار میرم و دوتا بچه کوچیک دارم پشت هم هستن

واقعا اعصابم نمیکشه شده پریود واسم کابوس زندگیم میخوام تا مدتی نشم بتونم به زندگیم برسم

😭😭😭

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
ادم خوبه چیزی رو تا ندونه و نپرسیده قضاوت نکنه گاهی نشدنش خیلی کمک زندگی کسی هست شما بپرس چرا عزیزم ...

برو از کسایی که بخاطر مشکل رحم شون رو درآوردن پریود نشن بپرس  که که چه پدری ازشون درومده

ناراحتی اعصاب، پوست چروک، ایمنی پایین بدن، مشکلات کبد و صفرا و پوکی استخوان و سرطان رحم و کلی چیزای دیگه

من 3 سال تمام انواع و اقسام دکترا رو رفتم تا بتونم پریود شم اون مدتی که نمیشدم انقدر حالم بد بود که نمیتونی تصور کنی

خوبه قدر داشته هاتو بدونی ی کم.... 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من کلا کم خونی شدید دارم به دارو که اهن داره یا فولیک اسید هم حساسیت دارم بخورم زیر دستگاه اکسیژنم د ...

امپولاشو نمیتونی برنی خواهرمم مثه شماس پارسال بهش چند واحد خون زدن ولی ی سرع تقویت میکنه ولی همش تو تابستونم سردشه 

وااا مگه هس تازه میدونی پری نشی چه مشکلاتی برای بدنت پیش میاد پرخاشگر عصبی و پوستت خراب میشه گررر گر ...

خدایی من خیلی شادو پر انرژیم زندگیم گلستانه ولی وای وقتی میخوام پریود بشم دقیقا چند روز قبلش اینقدر عصبی و بدم دست خودمم نیست درد زیاد دارم ۷ روزم که خود پریودمه اصلا نصف ماه رو نمیشه انگاری باهام حرف زد

خیلی خیلی بده این شرایط😭

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
خدایی من خیلی شادو پر انرژیم زندگیم گلستانه ولی وای وقتی میخوام پریود بشم دقیقا چند روز قبلش اینقدر ...

خوب اونطوری استرست میره بالا که ایا بارداری نیستی حتی با حلوگیری هم استرس داره هی میگیم کی پری میشیم ولی شما باید فکر اساسی کنی امپولای کمخونی بزن و خون بجو بهت بزنن تا این حد بدنت کمبود خون داره منم همینم ولی ن به شدت شما مال من تو روحیم تاثیر بد گذاشته و‌ریزش مو اینا گرفتم حالا بهتر شدم ولی خواهرم انقدررر خون بدنش کم شد که الان مینور محسوب میشه