2777
2789

منظورم از مذهبی کساییِ که معتقد هستن که مسلمونن 

(اگر شما به هردلیلی دین اسلام رو قبول ندارین باهم بحثی نداریم❤)

خب سوالم

طبق سفارش اسلام یه زمان هایی برای اقدام به بارداری خوبه یه زمان هایی بده یه زمان هایی خنثی هست 

مثلا پنجشبه ظهر،پنجشنبه بعداز نماز عشاء،پنجشنبه شب جزء اوقات خوبه و سه شنبه شب جزء اوقات بد

یا مثلا رو و پشت به قبله نباشین...

یاقمردرعقرب نباشه و...

میخواستم ببینم اگر به دین اعتقاد دارین،رعایت میکنید؟

چون خیلی سخته اینطوری ۷،۸تا فرصت برای رابطه ای که هدفش بچس بیشتر نیست و اون هم یه ممکنه روز تخمک گذاریتون جزء اوقات بد باشه...

چیکارمیکنید؟

(من کامنتای منفی وپاسخ نمیدم هدفم تبادل اطلاعات باهمفکرام هست نه بحث🌺)

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

خب یسری کارا مستحبه واجب که نیست انجامشون

یسری ها هم مکروهه ولی گناه نیست.‌..

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

من مسلمان هستم وسلامت روحی وجسمی فرزندانم برام مهم بود ولی تا چن وقت پیش نمیدونستم این چیزا هم هست وبدون توجه به این چیزایی که کفتی اقدام کردیم دوتا بچه دارم شکر خدا هر دو سالم هستن

با زندگی نساز 🎆زندگی رو بساز�🎆

من بنظرم تاجایی که میتونی رعایت کن

خودم بچه ندارم که تجربه ای در این زمینه داشته باشم

خودمم انشاءالله  در آینده رعایت میکنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بله سعی کردیم رعایت کنیم

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

من از عکس پروفت میترسم 😑

چرا عکس والاک که نیست بترسی

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

راستش من تقویم همسران و گرفتم طبق همون اقدام میکردیم که اغلب روزای بدش افتاده بود توی تخمک گذاریم دیگه این ماه نمی خوام بهش نگاه کنم فقط قمر در عقرب باشه انجام نمیدم 

چون واقعا اگه بخواد نطفه ای هم تشکیل بشه تا بهم برسن و بچسبه دیواره رحم بیشتر از یه شب زمان میبره

میگم بهتر نیس از مرجع تقلیدتون سوال کنین ؟

اتفاقا کردم

البته اصلا نیازی به سوال از مرجع نیست

میگن حکم مشخصه

من میخوام بدونم ادمای شبیهه من که دینشون مشخصه ودکترشون میگه یه شب درمیون

تواین دوراهی چیکارمیکنن 

عزیزم کتاب ریحانه بهشتی نوشته بود یه وقت پیش میاد موقع بدی میشه اینطوری نیست که حتماً مثلا بچه دزد میشه حالت مکروه هست بهتره این موقع اقدام نشه وگرنه اون بچه هایی که ناخواسته بودن گناهی نکردن که مشکل دار بشن انقد سخت نگیر گل توکلت به خدا باشه🌹

🥰😍
راستش من تقویم همسران و گرفتم طبق همون اقدام میکردیم که اغلب روزای بدش افتاده بود توی تخمک گذاریم دی ...

دقیقا منم همون تقویم ودارم 

ولی دیگه راجب اون چیزی نگفتم که سخت ترش نکنم