2777
2789
عنوان

هرکی منتظره برای بارداری بیاد یکم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایییی‌خواهر...شکرت خدا..منم‌هشت سال و دوماه منتظرم..یکبار ای یو ای کردم..یکبار انتقال جنین اولم‌پارسال منفی شد..چندروز دیگه هم‌باید برم عمل کنم‌پولیپ دارم...

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
واقعا انتظار سخته.... انگار همه ی زندگی ادم درگیر این موضوع میشه چند ماهی که در حال اقدام بودیم... و ...

انشالله نینیت سالم بیاد بغلت واسه ماهم دعا کن خدا دعاتو قبول میکنه

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 
ایییی‌خواهر...شکرت خدا..منم‌هشت سال و دوماه منتظرم..یکبار ای یو ای کردم..یکبار انتقال جنین اولم‌پارس ...

هییییییی😔😔😔 هیچکس ادمو بغیر یه همدرد درک نمیکنه من بیشتر از سوالای اطرافیانم خسته شدم انگار که دست خود ادمه دست خداست 

تازه همه بهم میگن شکمت بزرگ شده واقعا موندم باید چیکار کنم ؟ میخوام اگه بشه فردا برم دکتر 

منم باید برم  چون تحت نظر دکتر دارو مصرف کردم ببینم چی میگه من کمردرد دارم سینه هام بزرگ شده 

هییییییی😔😔😔 هیچکس ادمو بغیر یه همدرد درک نمیکنه من بیشتر از سوالای اطرافیانم خسته شدم انگار که دس ...

آره بخدا فقط ماها میتونیم‌همدیگه درک کنیم بخدا...من یه عده ای دلمو شکوندن و خدا و حضرت عباس جوابشونو بده فقط...به کسی ربطی نداره اخه به شماهااا چه...توکلمون بخداههه‌..الهی امام‌حسین بحق حضرت عباس بحق رقیه سه سالش بحق علی اصغر شش ماهه هش بهمون نی نی بده نی نی سالم و صالح یاخدا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
منم باید برم  چون تحت نظر دکتر دارو مصرف کردم ببینم چی میگه من کمردرد دارم سینه هام بزرگ شده&nb ...

خانمی نمیخوام دلخوشی الکی بدم ولی شاید حامله شدی لقاح دیر اتفاق افتاده هنوز زوده