2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت نمیشدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 21 پست

از دست خودم ناراحت میشم که بهش اهمیت دادم و دیگه بهش محل نمیذارم و چون مجبورم ببینمش خیلی معمولی در حد روابط و بگو بخند ساده ی روز مره باهاش برخورد میکنم استوریاشم هاید میکنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای شما بودم نهایت کاری که میکردم بهش یه پیام تبریک میدادم  اشکالی نداره کسی نمی دونه که به ...

اره ای کاش به یه تبریک بسنده میکردم،درسته کسی هم نمیدونه ولی واقعا پیش خودم شرمنده شدم چقد با ذوق اینکارو کرده بودم اصلا انگار قلبم شکسته شد

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

امروز دیدیش به رو خودت نیار اصلا هیچ واکنشی نشون نده تبریک هم دیگه نگو 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
الهی عزیزم خیلی سخته . ادم انگار جلوی خودش ضایع میشه . فراموشش کن

اره بخدا از خودم خجالت کشیدم😒سعیمو میکنم فراموش کنم ارزششو نداشت

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی