2777
2789
عنوان

دوران خیلی سختی رو میگذرونم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 32 پست

خانما میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید...  

اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است ای دوست:)     **کاربری برای سه نفر هست***                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دارم سختی میکشم توی بدترین شرایطم دارم نابود میشم اسی برات دعامیکنم برام دعا کن،🥺😭

عزیزم انشالله یه روزی برسه زندگیت پر شادی و دلخوشی باشه

Once Upon a Time 
الهی که خدا خودش کمکت کنه  خودش تمام مشکلات و حل کنه🙏🏻🙏🏻

ممنونم عزیزم منم تمام خوشی ها رو براتون آرزو میکنم و امیدوارم زندگی بر وفق مراد براتون بچرخه

Once Upon a Time 

انشالله مسائلتون حل بشه و به هر چه میخواهین برسین. 

براتون دعا میکنم. منم خیلی التماس دعا دارم. منم مسائل خیلی سختی دارم و روزهای سخت و طاقت فرسایی را دارم میگذرونم

فقط به خود خدا اعتماد کن و از خود خودش ‌کمک بخواه  من بعد یکی دوماه خیلی درگیر یه مسئله بودم ه ...

خدا شکر عزیزم امیدوارم دیگه هیچ وقت درگیر مشکلاتی اینچنینی نشی❤️

Once Upon a Time 
لطفالطفادعاکنید برامنم طرفم ادم شه برگرده دیونه وارعاشقم شه بیقرارم شه داره میترکه دلم ازدوریش🥺

دعا میکنم هر چی که به صلاح و خوشبختیته برات فراهم شه❤️

Once Upon a Time 
انشالله مسائلتون حل بشه و به هر چه میخواهین برسین.  براتون دعا میکنم. منم خیلی التماس دعا دارم ...

منم براتون بهترین ها و شادترین روزها رو از خدا میخوام

Once Upon a Time