2777
2789
عنوان

دوران خیلی سختی رو میگذرونم

338 بازدید | 32 پست

دوستان دعا کنید به بهترین نحو ممکن مشکلاتمون حل بشه و دلشاد بشیم. هر کی دعا کرد لایکم کنه تا منم براش دعا کنم. شاید دعای خیر کسایی که نمیشناسیم زودتر به زندگیمون بر گرده

Once Upon a Time 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا هرچی ک ب صلاحته خدا جلوی راهت بذاره   

اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است ای دوست:)     **کاربری برای سه نفر هست***                           

فقط به خود خدا اعتماد کن و از خود خودش ‌کمک بخواه 

من بعد یکی دوماه خیلی درگیر یه مسئله بودم همه دعاهایی‌ میکردم

تا این چند روزه که گفتم خدایا من همه تلاشمو‌ کردم و هرکی ام که راه تلاش داشت انجام داد و به همه اماما ‌و حضرات رو انداختم هیشکی هیچ کاری نکرد فقط دست خودته فقط خودت‌ میتونی

هر روز ۱۰۰۰ بارم که شده بود تکرار میکردم و میگفتم خدایا دست به دامن خود خودتم‌ فقط تویی میتونی معجزه کنی

۳. ۴ روزه حل شد🙂 قربونش‌ برم دستش درد‌ نکنه که همیشه بزرگواره

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
دعا میکنم هرچه زودتر تو این خرابشده ایران یکم ارزونی شه تا وضع مردم سرو سامون پیدا کنه درآمدشون زیاد ...

واقعا دیگه روحمون داره میمیره فقط قلب بدون احساس زندگی میکنه. امیدوارم زودتر تموم مشکلات آدمهای مهربون خوش قلب حل بشه

Once Upon a Time