2777
2789
عنوان

آیا فردی که واکسن زده ناقل ویروسه؟

1065 بازدید | 32 پست

سلام دوستان خیلی نگرانم بابام سه روز پیش واکسن کرونا زده حالش خوب نیس . ما هم از روز بعد سردرد و بدن درد خفیف داریم ممکنه ما از بابام کرونا گرفته باشیم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه بر خدا 😥 منم قراره به زودی واکسن بزنم میترسم😢

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خیر امروز تو تلویزیون متخصص گف ب واسطه ولکسن ناقل نیس 

مگر اینکع مثلا از جای دیگع و فرد دیکع ناقل باشع مث ادمای دیگع ک واکسن نزدن

https://harfeto.timefriend.net/16620156179852  

نه عزیزم

علائم خفیف هم  بعد واکسن طبیعیه

واکسن ناقل کننده نیس

اگر شما گرفته باشین از جای دیگه گرفتین که خب اصولا همه افراد توی خونه میگیرن دیگه،  پدرتون هم از بقیه قبل تزریق کرونا گرفتن الان تازه علائمش ظاهر شده

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
نه عزیزم علائم خفیف هم  بعد واکسن طبیعیه واکسن ناقل کننده نیس اگر شما گرفته باشین از جای دیگ ...

نمیدونم خیلی استرس دارم. بابامم ۳ روزه افتاده بی حال خدا کمکش کنه .ای کاش اصلا نزده بود واکسن