2777
2789
عنوان

حیوون خونگی🥺🦮

139 بازدید | 22 پست

ببین من خرگوش دارم ولی دوست دارم یه گربه بیارم

فک کن این دوتا کنار هم قرار بگیرن😂😂ولی خرگوش تو حیاط پشتیمونه ولی گربه رو دوست دارم بزارم پیش خودم باشه 

تو گوگل خوندم نوشته بود موی‌گربه اگه بریزه رو لباست و نماز بخونی قبول نیست حالا من برام مشکلی نداره انچنان نمازامو پشت سر هم‌نمیخونم ولی‌مامانم خیلی اعتقاداتش محکمه برا اون مشکل داره که مثلا اگه بیارم ممکنه بره رو فرش جایی موهاش بریزه 

کیا گربه دارن؟میشه بگین چجوری ازش نگهداری میکنین

سخته؟

ما جایی که زندگی‌میکنیم خیلی گربه و اینا هست بعد من دوست ندارم‌گربه رو بخرم یعنی نظرم اینه که اینا هم‌مثل انسان ها جون دارن پس‌نباید خرید و فروش بشن دوست دارم یجورایی به سرپرستی بگیرم

ولی خب با شرایطم جور در نمیاد

نظر شما چیه

نگه دارم بزارم‌بمونه تو اتاقم؟حالا فک کن من دنبال گربه باشم همشون غیب میشن

ویییییی خرگوش و گربه

خیلی گوگولی ان وییی

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی🥺فک کن اینا یکی و دوتا نیستن تولید مثل میکنن زیادن(با خرگوشام)

عررررر

من خیلی دوست دارم حیوون خونگی‌

ولی خب در اینده گربه و سگ میگیرم

خرگوشم دوست دارم‌خیلی ولی شلوغ میشه😂🥲

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂
من یه هاپو دارم دخترم چند روز پیش یه ساله شد❤️😍 جونم بهش بنده

ای جااان جیگرشو ننه😍😍عکسشو میزاری

منم سک دوس دارم ولی چون با خانوادم باید فعلا بعصی چیزارو بزارم‌کنار تا وقتشون