2777
2789
عنوان

علائم کرونا

111 بازدید | 19 پست

سلام بچها منو همسرم ۱ هفتس کرونا گرفتیم 

علائم رو میگم هرکدوم از ابن علائم رو داشتید صد درصد کروناست شک نکنید

اسهال

حالت تهوع و استفراغ

معده درد

سردرد مخصوصا چشم درد

از بین رفتن حس بویایی و چشایی

لطفا لطفا جدی بگیرید... من جز خودمون خیلیارو دیدم حتی یکی از علائم رو داشتند کرونا مثبت بودن

مانم تست دادیم درد خیلی بدیه برامون دعا کنید

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تست بابامم مثبت شد بدن درد و بیحاله اولش چن روز خارش گلو داشت الان دقیق هشت روزه ممکنه بدتر بش ...

ما یروز خوبیم یروز بد

یروز بویایی میره

یروز معده درد

یروز چشم درد معلوم نیست خیلی مراقب باشید علائم هی میان و میرن قرصاشونو به موقع بده

ایشالا خوب بشین مام یهو خانوادگی گرفتیم دوساله هیشکی خونمون نیومده😧 جاییم نرفتیم 

ممنون عزیز مثل ما من نه مسافرت‌ نه مهمونی نه کسی میاد خونم دلم میسوزه رعایت کردیم‌ گرفتیم اما یه عده😶

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
من امروز خیلی بیحالم.انگار بدنم جون نداره طمع دهنمم بی طمعه..ینی کروناس؟

به احتمال ۷۰ درصد اره اینم دوتا از علائمشه که داری برو تست بده سریع متوجه میشی

ما یروز خوبیم یروز بد یروز بویایی میره یروز معده درد یروز چشم درد معلوم نیست خیلی مراقب باشید علا ...

عزیزم خودش الان رفت بیمارستان سرم بزنه هنوز بیحال انچنانی نشده قرصاشم میخوره سطح اکسیژنشم خوب بود بنظرت شدید تر میشه نگرانشم😢

عزیزم خودش الان رفت بیمارستان سرم بزنه هنوز بیحال انچنانی نشده قرصاشم میخوره سطح اکسیژنشم خوب بود بن ...

نه ایشالا که رد میکنه دورانشو.... فقط به خورد و خوراکش برسید

ممنون عزیز مثل ما من نه مسافرت‌ نه مهمونی نه کسی میاد خونم دلم میسوزه رعایت کردیم‌ گرفتیم اما یه عده ...

عمم عروسی گرفت دویس نفر بودن چرا اونا نمیگیرن فقط. ما بدبختا 

کلیم غر غر کرد مامانم رف کادوشو داد برگشت