2777
2789

خیلی بستگی داره به سطح خانواده ها و البته سلیقه و نظر عروس و داماد ما که چیزی خرج نکردیم والا خیلی ساده با وسایل ضروری زندگیمونو شروع کردیم طلا هم یه سرویس سبک

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به رسم و رسومات محل زندگی و اینکه چقد طلا بگیری و سطح توقع خانم بستگی داره 

همه چیز در حد معمولی ن خیلی ضعیف ن خیلی سطح بالا 

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
😁😁😁توروخدا بگو ک داری شوخی میکنی

نه والله حالا واست لیست میکنم

خرید نامزدی از حلقه بگیر تا شام و شیرینی و میوه

در طول نامزدی چندبار باید عیدی و کادو طلا ببرن

هزینه ی عقد از سرویس طلا بگیر 

فیلم بردار سفره ی عقد لباس عروس ارایشگاه کیک و پذیرایی

و عاقد زیر لفظی

عروسی 

تالار ماشین

کلیپ شام میوه شیرینی

ارایشگاه

لباس عروس

خونه احاره بکنه

چند تیکه وسیله سنگین رو بخره

و کلیییی خورده هزینه ی دیگه

این تازه خیلییییی معمولیش   اره مطمئنم

والا من درجه ۱ پرسیدم از یکی از اشناهامون که تو هتل گرفت مراسمو زیر ۵۰۰ جمع شد گفت

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد

[QUOTE=201196902]دیگه زیر ۳۰۰ نباید نباشه[/QUOTبله با کسانی که ازدواج کردن تازه هم کلام شدم گفتن ۲۰۰ تا۳۰۰ میشه

خیلی بستگی داره به سطح خانواده ها و البته سلیقه و نظر عروس و داماد ما که چیزی خرج نکردیم والا خیلی س ...

همینطوره همچی بستگی داره به طرفین

والا من درجه ۱ پرسیدم از یکی از اشناهامون که تو هتل گرفت مراسمو زیر ۵۰۰ جمع شد گفت

نمیدونم عزیزم 

یکی میبینی با ۵۰ تومن 

یکی میبینی با ۸ میلیارد 

بستگی به شرایط مالی داره

بستگی به چیزایی که می‌خره داره حساب کن طلا گرمی 1تومن، چند گرم میخواد بخره؟  کالا چی برمی‌دار ...

معمولا ۶۰ گرم طلا میگن کافیه کالا ۳ تا۴ تیکه بزرگ خارجی اما قیمت مناسب باشه با ۱۵۰ جمع میشه بنظرتون؟

بستگی به طرفت داره ، یکی به یه حلقه قانعه ولی یکی سرویس انچنانی میخواد 

دقیقا همینه 

بستگی به طلاش داره ولی فکر کنم حدود ۲۵۰ تومن کم کمش باشه

طلا ۶۰ گرم کافیه  ؟یک سرویس معمولی چند گرم هستش؟

در حدی ک ور شکست بشه

یا امام زاده بیژن😬

اره دختر ۶۰ گرم خیلیه مگه میخوای طلا اماراتی بگیری 

والا من نامزدمو خیلی درک کردم برا طلا

یه نیم ست برداشتم ۱۰ گرم شد حدودا ۱۴تومن شد ولی ارایشگاه اتلیه ام رو رفتم حدود ۳۰تومن از دستش رفت برا عقد هم حدود ۱۷ تومن خرج کرد