2777
2789
اره دختر ۶۰ گرم خیلیه مگه میخوای طلا اماراتی بگیری 

من کاربر اقا هستم😬. خب با حلقه ازدواج و کادو و سرویس کلا گفتم ۶۰ گرم  اخه یک از تازه داماد گفت ۶۰ گرم شد با حلقه کادو ...

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
الانم خیلی عاشق همیم ولی همیشه خودمو پایین نمیگیرم تو بعضی چیزا درکش میکنم بعضی وقتام پامو میکنم تو ...

خداروشکر انشالله خوشبخت شی مهم همینه که دوطرف شرایط همو درک کنن

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر انشالله خوشبخت شی مهم همینه که دوطرف شرایط همو درک کنن

مرسی انشالا روزی شما ولی سعی کن با دختری ازدواج کنی ک چشمش دنبال چیزی نباشه بقولی چشم دل سیر باشه عقده های خونه پدر و نخواد از شما بکَنه خواهرانه میگم

مرسی انشالا روزی شما ولی سعی کن با دختری ازدواج کنی ک چشمش دنبال چیزی نباشه بقولی چشم دل سیر باشه عق ...

ممنون از راهنمایتون متاسفانه تا الان دو جا رفتیم با اینکه شرایطشون از ما ضعیف تر بود اما توقعات خیلی وحشتناکی داشتن  همین مسئله باعث شد یکمدت زده بشم از ازدواج  الان دوباره تصمیم گرفتم برم جلو توکل به خدا  

ممنون از راهنمایتون متاسفانه تا الان دو جا رفتیم با اینکه شرایطشون از ما ضعیف تر بود اما توقعات خیلی ...

اره بعضیا متاسفانه چیزاییکه نداشتن رو میخوان جبران کنن و این سم هستش برا زندگی هیچوقتم درست نمیشن

اره بعضیا متاسفانه چیزاییکه نداشتن رو میخوان جبران کنن و این سم هستش برا زندگی هیچوقتم درست نمیشن

همینطوره  واقعا الان سطح توقع باید پایین بیاد دوطرفین تا ازدواج صورت بگیره مگرنن تو این شرایط غیر ممکنه ازدواج

معمولا ۶۰ گرم طلا میگن کافیه کالا ۳ تا۴ تیکه بزرگ خارجی اما قیمت مناسب باشه با ۱۵۰ جمع میشه بنظرتون؟

اگه کالاها برند خارجی باشه نه با 150 نمیشه

60 گرم طلا با اجرتش حدود 70 میلیون میشه

یه یخچال سامسونگ نزدیگ 80 تومنه، همین 2تا شد 150

اگه اسنوا یا برندهای ایرانی برداری ( یخچال 30، لباسشویی 20، گاز 15، ماکروفر 15) همه باهم شد 80 😁

والا من نامزدمو خیلی درک کردم برا طلا یه نیم ست برداشتم ۱۰ گرم شد حدودا ۱۴تومن شد ولی ارایشگاه اتلی ...

ان شاء الله که همیشه شاد و سلامت باشید 

من کلا سرویس نخریدم

دیدم ارزش نداره بخاطر یه سرویس که تو جشن بندازم دیگرون ببینن همسرم زیر بار قرض و گرفتاری بره، نخریدم

جالب اینجاست که مراسم عروسی هم نگرفتم به شرط اینکه ولخرجی نکنه و بتونیم زود خونه بخریم

خدارو شکر بعد 5سال صاحب خونه شدیم 🙋