2777
2789

سلام دوستان.میشه لطفا کمک کنید🙏

کیا قرص مدروکسی پروژسترون مصرف کردن؟من ۳۴ سالمه و ۳ ماهه پریود نمیشم ماه قبل آمپول پروژسترون زدم و بعد ۶ روز پریود شدم دکترم قرص مدروکسی داده که از ۱۶ پریودی باید بخورم به مدت ۱۰ شد و بعدش قطع کنم.ولی الان ۱۲ روزه قطع کردم و همچنان پریود نشدم.کیا مشکل منو داشتن ؟احتمال داره باردار باشم؟؟

اِلهی وَ رَبی مَن لی غَیرُک.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه پیش بعد از ۸ روز از قطع مدروکسی پریود شدم... درصورتیکه ماههای قبلش دوروز بعد مدروکسی پریود می ...

بازم الان مصرف میکنید این قرصو؟

بله

ابان به سلامتی باردارید با مصرف همین قرص باردار شدید؟چند ماه خوردید؟سابقه داشته ۱۲ روز عقب بیوفته پریودیت؟چند روز بعد از عقب افتادن تست بارداری دادید؟؟

ابان به سلامتی باردارید با مصرف همین قرص باردار شدید؟چند ماه خوردید؟سابقه داشته ۱۲ روز عقب بیوفته پر ...

من بعد قرص یکهفته تا ده روز پریود میشدم.

من پنج روز قبل موعد بی بی چکم مثبت شد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خواب آلودگی شدید و همچنین مدام گرسنه بودم

ممنون عزیزم انشالله صحیحو سالم نی نیتو به دنیا بیاری من هیچ علائمی ندارم فقط دردای پریودی دارم و اخساس گرسنگی که هیچ میلی ام به هیچ غذایی ندارم.

ممنون میشم برام دعا کنید🙏❤

ممنون عزیزم انشالله صحیحو سالم نی نیتو به دنیا بیاری من هیچ علائمی ندارم فقط دردای پریودی دارم و اخس ...

انشالله هرچی صلاحته پیش بیاد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

سلام مامانا امیدوارم همتون خوش و خرم باشید. منم مشکل تهیه لباس شیک و با جنس خوب و قیمت مناسب رو داشتم. تازگی ها دیدم توی مجیدیه شمالی در تهران یه فروشگاه البسه خارجی و باکیفیت و مخصوصا قیمت مناسب داخل یک پاساژ راه افتاده که می گفتن اونجا همه چی داره. یه سر رفتم به ادرسشون (تهران مجیدیه شمالی خیابان کاووسی نبش کوچه مطیعی راد پاساژ آریا طبقه همکف پلاک ۲۸ ). باورتون میشه یه مغازه پیدا کردم به اسم فروشگاه مهر. کلی لباسای قشنگ پسرونه و دخترونه با قیمتای خیلی عالی و برند داره. من که خیلی راضی بودم. یه سری بزنید اونجا خالی از لطف نیست.

ضمنا آدرسی از سایتشون دادن برای مامانایی که شهرستان هستن و حضوری نمیتونن خرید کنن این عزیزان میتونن از سایت فروشگاهشون خرید کنن ضمنا برای تشویق خرید اینترنتی گفتن که قیمتهای داخل سایت رو ارزونتر از فروشگاه گذاشتن که لینکشو میگذارم برید چک کنید و لذت ببرید :)

https://www.ninidress.ir/product-category/