2777
2789
من خدم حس شیشم ولی بعصی چیزا رو نمیتونم ببینمو بگم  ماله شما ب خیر میگذره ولی تاوان داره

عزیزم نی نی دلم سالمه ؟؟؟

جنسیتش ؟؟؟؟؟

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی که میتونی راجبم بگی شخصیتم کاری که انجام میدم درسته؟ شب رازمون فاش میشه یا نه؟

پنج تا چیز تو ذهنمه به کدومش میرسم اولی دومی سومی چهارمی یا پنجمی؟

خدایا شکرت💫🌱🧡

من کجا استخدام میشم؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من خدم حس شیشم ولی بعصی چیزا رو نمیتونم ببینمو بگم  ماله شما ب خیر میگذره ولی تاوان داره

میشه درباره آینده منم بگید لطفا؟

و چه فصلی به دنیا اومدم و لباسم چه رنگیه💐

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
طول میکشه تا ازدواج کنی  در ازمونی که پیش رو داری به احتمال قوی سربلند میشی راجبه من چیزی ...

راجب آینده منم میتونید چیزی بگید؟

و لباسم چه رنگیه و چه فصلی به دنیا اومدم

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
طول میکشه تا ازدواج کنی  در ازمونی که پیش رو داری به احتمال قوی سربلند میشی راجبه من چیزی ...

قرعه کشی ام کی در میاد ؟ شوهرم کی کارمند رسمی میشه ، خونه مورد علاقه ام و کی میخرم

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
راجب آینده منم میتونید چیزی بگید؟

یه سختی پیش رو دارید ولی با وجود فردی که کنارتونه به شیرینی ترین حالت ممکن حل میشه ان شاالله

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
هرچیزی که میتونی راجبم بگی شخصیتم کاری که انجام میدم درسته؟ شب رازمون فاش میشه یا نه؟

ایمان قوی،اجتماعی ولی بعضی وختا آروم،دوست داشتنییی،بعضی وختا عصبانی شی هیشکی جلودارت نیس،ترجیح میدی کارتو ارومو بی سروصدا انجتم بدی تا عالمو ادمو باخبر کنی،عاقلانه تصمیم میگیری معمولا منطقی نظر میدی بعصی وختا داخل کارات شک و ترید داری مهلبونی

راجبه کاری ک میخوای انجام بدی نمیتونم باتوجه ب حس ششم بگم بهتره استخاره بگیری 

شب رازتون فاش نمیشه ولی تا مرز فاش شون میره 😂😂😂بعد جم و جور میشه