2777
2789
عنوان

مدرک بین المللی روانشناسی

1713 بازدید | 19 پست

من روانشناسی می خونم دانشگاه پیام نورمعدل در حد۱۵سال آخرم و دارم لیسانس میگیرم دارم برای آیلتس می خونم می ترسم برای کار یا تحصیل برم مدرکم معتبر نباشه یه سایتی بود مدرک بین المللی میداد تو یک تا سه ماه هشت صد و خورده ایی ولی چون مجازی بود اعتماد نداشتم چطوری دوره بین المللی بگیرم و قابل لعتماد

آموزشگاه ها هم مدرک بین المللی میدن،ولی نمی‌دونم معتبره یا نه،

من خوزستانم اینجا دیدم ،موسسه فارابی

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موسسه فارابی برای روانشناسی؟

سرچ کن ،شاید تهران هم باشه،

اینجا حضوری رفتم 

رشته های مختلف داره،من مربی مهد و کلاس اول مدرک گرفتم

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
بله سرچ کردم اهوازه من خرمشهرم

منم ماهشهرم 

کلاسهاشون ماهشهر برگزار میشه،

سلام میشه اسم کامل دوره بین المللی را بگید

عزیزم لیست دوره ها زیاده،روانشناسی هم شاملشون میشه،

موقع اخذ مدرک می‌پرسه ،بین المللی میخوای یا ملی،که ملی ارزونتره،

من خودم روانشناسی شرکت نکردم،مربی پیش و کلاس اول شرکت کردم

عزیزم لیست دوره ها زیاده،روانشناسی هم شاملشون میشه، موقع اخذ مدرک می‌پرسه ،بین المللی میخوای یا ملی ...

عزیزم این مدرک کاربرد داره برای آموزش پرورش ایران یا خارج. شنیدین کسی استفاده کرده باشه؟؟ 

عزیزم این مدرک کاربرد داره برای آموزش پرورش ایران یا خارج. شنیدین کسی استفاده کرده باشه؟؟ 

اموزش و پرورش که نیروهاشو از دانشگاه فرهنگیان و آزمون هایی که برگزار می‌کنه میگیره،این مدرک یکجور روزمه محسوب میشه،

ولی مراکز غیردولتی با این مدرک نیرو میگیرن،

خارج رو کلا اطلاع ندارم

اموزش و پرورش که نیروهاشو از دانشگاه فرهنگیان و آزمون هایی که برگزار می‌کنه میگیره،این مدرک یکجور رو ...

بله ممنون از شما. 

البته من چک کردم موسسه فارابی در حال حاضر چنین دوره ای برای روانشناسی نداره

بله ممنون از شما.  البته من چک کردم موسسه فارابی در حال حاضر چنین دوره ای برای روانشناسی نداره

ماهشهر داره،رشته های خیلی زیادی داری،روانشناسی نزدیک یک تومن بود