2777
2789
عنوان

به وقت مطالعه

337 بازدید | 4 پست

امروز یه کتاب از همونایی که هر خانمی خوبه که حداقل یکبار بخونتش و باهاش آشنا بشه میخوام معرفی کنم که خودم برای مرتبه دوم دست گرفتم بخونمش چون خیلی دوستش میدارم. پیشنهادم اینه شما هم pdf یا کتاب چاپی را تهیه کنید و بخونید.

کلا روزی نیم ساعت تغذیه روح با کتاب از واجباته بنظرم   

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این کتاب رو خوندم بنظرمن یک کوچولو نگاه فمینیستی داشت

نمیدونم شاید از نگاه عده ای اینطور باشه ولی من نظرم اینه داره با یه نگاه سخت گیرانه این حس که یه زن باید به خودش متکی باشه استقلال داشته باشه و کلا قوی باشه را تو وجود خانمها قلقلک میده تا این حس بیدار بشه و از اون ضعف و وابستگی خودشو دور کنه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.