2777
2789
عنوان

خواب عجیب !خواستگاری از من متاهل

161 بازدید | 9 پست

فکر کنم کل شب رو خواب دیدم

پدرم میخواست طلاق منو از شوهرم بگیره 

سه نفر خواستگار تو یه روز پیدا شده بودن 

اولی با کلی گل و خانواده اومده بود اونو بیرون کردم همشونو 

دومی خیلی خوب بود ندیدمش ولی پیام داده بود پسرتم قبول میکنم آرزوم خوشبختیته 

بدبختی اینجاس خواستگاریا تو خونه پدرشوهرم بود 

انقد خوابم طولانی بود سومی دیگ یادم نیس

تو نت یکم چرخیدم نوشته تعبیرش طلاق و اختلافه

چه خاکی تو سرم کنم؟؟؟؟ 

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

من خیلی از این خوابا دیدم بعد ک پاشدم دیدم بغل شوهرمم 

باز گرفتم خوابیدم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

صدقه

و به چیزای مثبت فکن جذبش نکن

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بنداز عزیزم انشالله که خیره 

البته منم چندشب پیش دیدم خاستگار دارم که میخوان منو بدن بهش در صورتیکه خودم نامزد دارم همین دیروز یه دعوای مفصل داشتیم سر چرت و پرت

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
صدقه بنداز عزیزم انشالله که خیره  البته منم چندشب پیش دیدم خاستگار دارم که میخوان منو بدن بهش ...

یا خدا اسم دعوا میاد تموم تنم میلرزه

من خیلی از این خوابا دیدم بعد ک پاشدم دیدم بغل شوهرمم  باز گرفتم خوابیدم

بدبختی شوهر من بغل اینا بلد نیس 😑

بدبختی شوهر من بغل اینا بلد نیس 😑

عزیزم همه خوابا ک واقعی نیستن الکی بهم ریختی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
عزیزم همه خوابا ک واقعی نیستن الکی بهم ریختی

همون خوابای من خیلی درست در میان پش مام میریزه

همون خوابای من خیلی درست در میان پش مام میریزه

😂ایشالا چیزیزنیس یه صدقه بنداز