2777
2789
عنوان

پنج تا چیز که بخاطرش خیلی خدارو شکر می‌کنی بنویس

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 33 پست

خدایا شکرت شوهر دارم 

خدایا شکرت شوهرم سلامته 

خدایا شکرت شوهرم از من راضیهخدایا شکرت شوهرم صبحانه میخوره 

خدایا شکرت شوهرم هست

خدایاشکرت شوهرم میل جنسی اصلا نداره

🤣🤣🤣🤣

گناه من سادگی بود .
چون هر روز شکر خدارو میکنم وقتی از خواب پا شدم

😍😍آفرین خوشم اومد جوابت دندونام رو شکست

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱-خدایا شکرت که تن سالم به خودمو خانواده م دادی

۲-خدایا شکرت که شوهر خوبی بهم دادی

۳خدایا شکرت که از لحاظ مالی همه چی بهم دادی

۴-خدایا شکرت که خواهرای خوبی بهم دادی

۵-خدایا شکرت که همیشه هوامو داشتی

۶-خدایا شکرت به خاطر همه ی داده هات و نداده هات❤❤❤

خدایا شکرت شوهر دارم  خدایا شکرت شوهرم سلامته  خدایا شکرت شوهرم از من راضیهخدایا شکرت شو ...

مورد آخرش كه بعد منفي داره  

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)

۱. خدایا شکرت که هستی ۲. خدایا شکر که دیروز شرمنده مهمونام نشدم و همه چیز جفت وجور شد ۳. خدایا شکرت که همسر و وخترمو بهم دادی۴. خدایا شکرت واسه سلامتیم و زیباییم5. خدایا شکرت که با این درآمد کم و خرج گرون از پس زندگی بر میایم و محتاج به غیر از تو نیستیم💋💋  

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤

استارتر هروقت تایپیک شکر روزانه زدی دوباره لطفا منم تگ کن🌹🌹

اسی هرشب جمعه این تاپیکو میزنه 😁😁

واقعا؟؟ خوبه منم بتگید لطفا