2777
2789

۱-خدایا شکرت برای اینکه شوهر خوبی دارم که هوامو داره از هر نظر

۲-خدایا ممنونم بابت آدم های خوبی که سر راهم قرار میدی

۳-خدایا شکرت برای تکنولوژی و اینترنت 

۴-خدایا ممنونم ازت بابت نیروی جنسی که زندگی زناشویی رو بهبود می‌بخشه

۵-خدایا شکرت که پرسپولیس برنده شد و شوهرم خوشحال شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا شکرت که خونوادمو هنوز دارم 

خدایا شکرت که بعضی اتفاقا بخیر گذشتن 

خدایا شکرت بخاطر اینکه سلامتی کامل دارم 

خدایا شکرت که خیلی جاها کمکم کردی 

خدایا شکرت بی دلیل

به امید اون روزی که لبخند و رو لب همه ببینم

چرا تایپیک تکراری میزنی😒

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤

1. عشق به خدا

2. عشق به مخلوقاتش

3.خانواده خوب

4. سلامتي

5. فرصت پيشرفت و اختيار كه بهم داده

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)

خداوشکر بابت داشتن پسرم

خداروشکر بابت سلامتی

خداروشکر بخاطر سلامتی پدرو مادرامون

خداروشکر که خواهرامو دارم

خداروشکر که مادربزرگمو دارم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

فقط مورد چهارمت  

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)

خدایا شکرت به خاطر هوش و استعدادم 

خدایا شکرت واسه خانواده دلسوز و مهربونی که دارم 

خدایا شکرت واسه خاطر بچه ایی که بهم دادی لطفا زیادش کن

خدایا شکرت واسه خاطر همه چیز

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

هیچ

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡