دارم با گریه براتون تایپ میکنم تا شاید سبک شم چون اینجا کسی من رو نمیشناسه خواستم دردودل کنم پنج سال هست که به بیماری تکرر ادرار مبتلام ساعت ها توی دستشویی میمونم دکتر رفتم روانشناس رفتم ولی فایده ای نداشت خانواده ام خسته شدن بهشون حق میدم ولی مگه بیماری دست منه از روز تولدم سعی کردم خودم با کمک خدام تغییر کنم و سعی کردم تلاش کنم برای بهبودیم با مادرم که میره دستشویی بهش میگم یکم پای من وایسه تا منم هول بشم زودتر بیام بیرون سعی کردم که زودتر بیام بیرون و با مریضیم مبارزه کنم تا اینکه امشب مامانم توی حمام بود منم دستشویی (سرهمدیگه هست) حالم بد شده بود دستشوییم طول کشید مادرم هم حالش زیاد خوب نبود هی میگفت زود باش منم عجله کردم پاشم بیام بیرون لیز خوردم و افتادم😭😭😭😭 مامانم ترسید هول کرد داد کشید پدرمم اومد پشت در سر وصدا که من رو بزنه بعد رفت گازوییل آورد خونه رو آتیش بزنه گفت چند بار گفتم بچه نمیخوایم( مامانم بچه میخواسته ولی بابام نه) سر قضیه بیماریم خیلی سرکوفت این قضیه رو شنیدم راستیتش به پدر و مادرم حق میدم و شرمندشونم تا ابد من امشب تصمیم داشتم خودم رو بکشم ولی راستیتش از خدام ترسیدم از اینکه روشو از من برگردونه من جز خدام کسی رو ندارم خواهش میکنم برام دعا کنید خدا خودش من رو ببره پیش خودش تا آروم بگیرم و حرف آخر اینکه قدر سلامتیتون رو بدونید😢😢😢😭😭
من تا ۱۷ سالگیم سوگلی خونه بودم و پدرم حتی منو مادرش صدا میکرد میگقت مثل مادرم میمونی خیلی دوستم داشت از بعد بیماریم ورق برگشت بابام همه کار کرده من خوب بشم ولی خسته شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو این شرایطت قرار گرفتم از خدا بخواه درمون رو خودش نشونت بده خودش درمانت کنه و ازدواج کنی و بری جایی که اونی که باهاته خودش انتخاب کرده که باتو باشه راحتتری
خب چیزی باعث شد دچار بشی؟ نترسیدی ؛ یه شوک خیلی بزرگ ر تجربه نکردی تو اون سن؟ خوب فکرکن..
خیلی درس خوندم برای امتحانات نهایی بعد از اون حالم بد شد ساعت ها توی دستشویی میموندم و به خودم فشار وارد میکردم احساس دستشویی میکردم ولی نداشتم وسواس بود اما حالا دارم و تبدیل به بیماری شده