2777
2789
عنوان

بابام امشب میخواست خونه رو آتیش بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 108 پست
چ پدر خوبی!!  شرمندشم هستی تازه؟    

من تا ۱۷ سالگیم سوگلی خونه بودم و پدرم حتی منو مادرش صدا میکرد میگقت مثل مادرم میمونی خیلی دوستم داشت از بعد بیماریم ورق برگشت بابام همه کار کرده من خوب بشم ولی خسته شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۱۷ سالگیم سوگلی خونه بودم و پدرم حتی منو مادرش صدا میکرد میگقت مثل مادرم میمونی خیلی دوستم داش ...

چ پدر خوبی داری قدرشو بدون چون خیلیییی دوستت داره ناراحته از عشق زیادشه وگرنه براش مهم نبود خونسرد بود 

خب چیزی باعث شد دچار بشی؟ نترسیدی ؛ یه شوک خیلی بزرگ ر تجربه نکردی تو اون سن؟ خوب فکرکن..

خیلی درس خوندم برای امتحانات نهایی بعد از اون حالم بد شد ساعت ها توی دستشویی میموندم و به خودم فشار وارد میکردم احساس دستشویی میکردم ولی نداشتم وسواس بود اما حالا دارم و تبدیل به بیماری شده

ی روز برو بیرون و گوشیتو جواب نده...فقط چندساعت بدون اطلاعشون....میبینی ک چقد براشون عزیزی و دوست دارن...اینکه پدرت تو عصبانیتش چ گفته مهم نیس ...

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤