2777
2789

بیاید صلوات بفرستیم روزانه ۱۰۰تا برای بچه دار شدن کسایی ک منتظر هستن تا اخر محرم بعد ان شاالله هرکی بچه دار شد بیاد بگه ببینیم چند نفر شدن 🙂

سلامتی نینیم میشه صلوات بفرستین ⁦♥️⁩💕

ازاول محرم تااخرش؟؟؟من نینی میخام از ماه بعد اقدام کنم پایه ام

خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰

توهم میخوای؟

خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پایه ام.ولی برای مادری که خدا بهش بچه داده اما منتظر شفای بچشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ازاول محرم تااخرش؟؟؟من نینی میخام از ماه بعد اقدام کنم پایه ام

اره از اول تا اخرش ان شاالله با خبر خوب بیایی

سلامتی نینیم میشه صلوات بفرستین ⁦♥️⁩💕
اره از اول تا اخرش ان شاالله با خبر خوب بیایی

مرسی فدات .فقط درخواست دوستی بهت میدم ک یادم بمونه بیام توهمین تاپیک خبر بدم ان شاالله🧡🧡🧡

سلام بچه ها..ختم تموم شد