2777
2789

سلام شما ای وی اف کردین!دکترتون خانم قاسمی بودن زاهدان،عزیزم یکم توضیح بده چیکار کنی مشکلت چی بود چند تا تخمک و چند تا جنین شد من زابل هستم میخوام تحت نظرش باشم یزد ای وی اف کردم پیش دوتر افلاطونیان منفی شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما ای وی اف کردین!دکترتون خانم قاسمی بودن زاهدان،عزیزم یکم توضیح بده چیکار کنی مشکلت چی بود چن ...

اره گلم من مشکل نداشتم مشکل شوهرم بود ک بادارو خوب شد ولی خود دکترم گفت ای وی اف کنید. خیلی دکتر خوبیه. من با اولین انتقال مثبت شدم الآنم تازه دارم میرم تو سه ماه

عزیزم حتما جواب بدین اینجور کمک بزرگی بهم کردین،ان شاءالله بچتون سالم ب دنیا بیاد و دلت شادشه

قربونت. من ی ماه قبل انتقال موقع پریودی شکممو با روغن سیاهدانه چرب کردم. چیزای سردونه نخوردم. مولتی و ویتامین و زینک پلاس و امگاسه روز درمیون میخوردم مثلا ی روز مولتی ی روز زینک. باز ی شب امگاسه همرا با ویتامین ای ۴۰۰. یدوفولیک یا اسید فولیک هرروز میخوردم بعد مکملا ی ساعت قبل و بعدش چایی و دوغ نمیخوردم

مشکل خودت چیه

ممنون گلم ک جواب دادین،من نازایی و دو بار سقط داشتن دکترا میگن تنبلی تخمدان،والا خودمم موندم،پریود ب موقع ۲۸‌ روزه میشه،شوهرمم میگن خوبه،فقط یکبار ازمایشش مشکل داشت ب بعد همش خوب بود،شوهرت چ داروهایی خورد!بعد تخمکشی چند وقت بعدش انتقال دادی!!هزینش چقد شد عزیزم،دکتر اخلاقش چطور بود،ببخش اینقد سوال پرسیدم

مشکل خودت چیه

راستی گفته بودی زن عموت بعد ۱۵ سال با ای وی اف حامله شد،اون مشکلش چی بود و چندسالش بود،من‌۳۸ سالمه و خیلی راه ها رو رفتم گفتم‌دکتر قاسمی رو هم‌ امتحان کنم،اخرین بار دکتر رافع گفت برم پیش خانم قاسمی من حرف گوش نکردم گفت یزد بهتره رفتم یزد چقدم هزینه کردم

راستی گفته بودی زن عموت بعد ۱۵ سال با ای وی اف حامله شد،اون مشکلش چی بود و چندسالش بود،من‌۳۸ سالمه و ...

دقیق داروهای شوهرمو یادم نیست ال کارنتین  ویتامین ای و یکی دیگم بود. چون دولتی ای وی اف کردم خیلی کم میشه شاید تا پنج میلیون فقط داروهاش گرونه. من داروی تخمک کشیم سینال اف بود. و ب فاصله هفت ماه بعدش انتقال داشتم موقع انتقال هم قرص استرادیول میخوردم بعدشم شیاف و امپول پروژسترون و تا ی هفته هم انوکسا

هنوز امپول انوکسا میزنی!!ممنون ک جواب میدی،زن عموت مشکل چی بود،مگه خصوصی هم داره ای وی اف!!

اونم تبلی تخمدان داشت. ن فقط هفته اول میزدم چون روزی چهارتا استرادیول میخوردم. راستی اسپرین هم تا وقتی قلب بچه تشکیل شد خوردم. شیاف رو هم چون لک بینی  داشتم اسنفاده کردم تا دوسه روز دیگه ک دیگه استفاده نمیکنم. نمیدونم خصوصی هم ای پس اف میکنن یا نه من مطبش بودم ک واسه ای یو ای گفت برو بیمارستان ک خودمم هصتم بعد یبار ای یو ای منفی همونحا ای وی اف کردم

اونم تبلی تخمدان داشت. ن فقط هفته اول میزدم چون روزی چهارتا استرادیول میخوردم. راستی اسپرین هم تا وق ...

خدا خیرت بده ک جواب دادی الهی دلت شادشه برا منم دعا کن یه روز مادرشم فدات دوست مهربون بازم اگ سوال داشتم ازت تو هم تاپیک میپرسم،فدات