2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون من زیادی حساسم؟؟؟

223 بازدید | 31 پست

ما با جاریم توی یه ساختمون زندگی می کنیم،من توی خودم راحت می گردم خیلی وقتا هم لباس تن ندارم 😅😅😅

جاریم دوتا تا بچه داره که دوتاشون پسرن یکی 4 سالشه اون یکی نمیدونم 6 یا 7 سالشه، روزا چون می خواد کاره خونه بکنه می فرستشون خونه من، منم که لباسام بازه، بنظرتون چکار کنم

1 به جاریم بگم که نفرستشون خونم 2 جلوشون لباس مناسب بپوشم 3 با همون تاپ شلوارک جلوشون بگردم اشکال نداره 

کدوم گزینه بهتره 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۲۲۲۲۲۲۲۲۲۲۲۲

عزیزم هر چی باشن بچه ان و تو روحیشون خیلییییییی تاثیر میزاره دور از این ممکنه یه وقت به پدری و دایی و‌‌‌.. بگه مثلا زن عموم فلان لباس میپوشه و...

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...

قبل از تو کارای خونه شو چیکار میکرد؟

مگه تو بچه نگه دارشی آخه؟

اگه بچه میخوای خودت بیار چرا بچه یکی دیگه رو قبول میکنی؟

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
قبل از تو کارای خونه شو چیکار میکرد؟ مگه تو بچه نگه دارشی آخه؟ اگه بچه میخوای خودت بیار چرا بچه یک ...

عزیزم من که نمیگم بیام، خودش می فرستشون، من در میزنند، منم دلم نمیاد راشون ندم خب 

بچه اولیش یکم بزرگه، وگرنه اون یکی چیزی حالیش نمیشه 😢😢😢

نگه ندار.یه جوری ردشون کن.تاپیک بزن بگو چجوری اینارو ردشون کنم بره.خانومای اینجا خیلی سیاست دارن یادت میدن

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree?