2777
2789

سلام بچه ها من یه دختر دو سال و نیمه دارم که هروقت کسی میخواد از خونه بره بیرون دوست داره باهاش بره اگه نبرنش میاد منو میزنه،چند بار آرومش کردم بهش خوراکی دادم ولی امروز دیگه صبرم سر اومد 

حسابی کتکش زدم،احساس کردم شدم‌کتک خور بچه

اصلا حسم عوض شده انقدر ازش عصبانیم دوست ندارم بهش نگاه کنم  مثل قبل دوسش ندارم 

😑تروخدا سرم نریزید ولی دلم خنک شد نذار بچه پرو بشه 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

عزیزم.ناراحت تباش.منم پسرم گاهی ایطوره.من دستشو میگیرم‌

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون عصبی هستی این حسو داری

درمورد کتک زدن هم نمیدونم چی بگم 

ولی پسر خواهرشوهرم دقیقا همین رفتارو میکرد میرفتیم خونشون میخاست با ما بیاد خونه حالا اگ ساعت ۱۲شب هم باشِ

انقد گریه میکرد ک نفسش بند میومد

خیلی سخته بغیر از مامانِ .خوده مهمونم یجوری میشه😕

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

وای ن عزیزم بچه نمیفهمه چرا بازدن اسیب روحی روانی بهش وارد میکنی 

بچه دوساله رو چ ب زدن 

وقتی کسی نره توام برو دنبال کارات سرگرم شو نازو نوز نکن ک لجشو ازتودربیاره نمیخواد بزنی انقد زدیش زدن یادگرفته هربار بزنیش هی اونو عصبی و خشمگین بارمیاری بعد شرابط بدتر میشه 

بابچه حرف میزنی میبینی شارلاتان بازی میکنه ول کن تحدیل نگیر برو دنبال کارت