2777
2789
عنوان

مصرف قرص ال دی

497 بازدید | 15 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من کیست دارم حجم پریودیمم بخاطر مصرف قرص اورژانسی خیلی کم شده و نامنظم الان یساله 

دکتر بهم ال دی داد مصرف کنم از سوم پریودی که امشب باید بخورم فقط یادم رفت بپرسم تا چند دوره باید مصرف کنم کسی میدونه؟

و اینکه یه ورقش تموم شد ۷روز مصرف نکنم؟

من کیست داشتم 21 روز خوردم 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

سلام عزیزم سه دوره اصولا میگن باید مصرف کنید تا نتیجه بگیرید باید پری بشید بعد دوباره روزه سوم بسته بعدی رو شروع کنید

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم سه دوره اصولا میگن باید مصرف کنید تا نتیجه بگیرید باید پری بشید بعد دوباره روزه سوم بسته ...

ممنونم عزیزم 

فقط اگه روز سوم پریودی مصرف کنم دوره پریودیم سه روزه میشه یا ربطی نداره؟

رفع شد کیستتون؟

اره

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
ممنونم عزیزم  فقط اگه روز سوم پریودی مصرف کنم دوره پریودیم سه روزه میشه یا ربطی نداره؟

نه ربطی نداره من که بدتر بعد از ۷ روز هم لکه بینی داشتم تا ۱۰ ۱۴ روز خیلی اذیت میشدم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
نه ربطی نداره من که بدتر بعد از ۷ روز هم لکه بینی داشتم تا ۱۰ ۱۴ روز خیلی اذیت میشدم

اها بعد اینکه عزیزم یه ورق که تموم شد ۷روز مصرف نکنم دیگه؟بعد تو این ۷روز پریودمیشم حتما؟

حجم خونریزیم بعضی وقتا در حد لک بینی الانم لک بینی دارم فقط ولی ماه پیش ۱۶روز پریودبودم رو حجمشم تاثیر داره؟

شما تجربه این مدلی داشتین؟لکه بینی تا چن روز هست؟

من قرص اورژانسی مصرف کردم پارسال یبار تا دو روز لک بیتی داشتم خیلی کم 

یبار هم تا ۷روز خونریزی شدید داشتم بخاطر همین پریودیم نامنظم شد

اها بعد اینکه عزیزم یه ورق که تموم شد ۷روز مصرف نکنم دیگه؟بعد تو این ۷روز پریودمیشم حتما؟ حجم خونری ...

یک ورق که تموم شد صبر کن تا پری بشی باز از روز سوم پری شروع کن خوردن

واسه من تاثیری نداشت روی حجم خونریزی