2777
2789

امروز شنیدم دختر خالم که نه بابا داره نه مامان تو سن سی سالگی واسه بار دوم جدا میشه چقدر خاستگار داشت طفلی عمم هم که تو شش ماهگی مادرش مرد ده دوازده سالگیش پدرش مرد  تو سن -45 46سالگی بلاخره ازدواج کرد (واسش طلسم درست کرده بودن که نتونه و نخواد ازدواج کنه یه دعا نویس بهمون گفت)و بعد دو سال شوهرش امروز یهو فوت کرد هردوشون هم بچه هاشون سقط شدن و داغ بچه تو دلشون موند خیلی ناراحتم خیلیییی ... حالم بده مظلومای بی کس و بیچاره

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ادامه زندگیشون پراز اتفاقای خوب باشه ....💖💖💖به کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت غم هم میگذرد 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

کاش میدونستیم برا چی داریم تنبیه میشیم حداقل

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده