2777
2789
عنوان

کنکور

265 بازدید | 18 پست

کنکوریا شنیدم امشب نتایج تون میاد امیدوارم بهترینا واستون رقم بخور و ب چیزی ک میخاید برسید 

فقط موقع نتخاب رشته یادتون باشه ب صرف اینکه دانشگاه تهران دانشگاه لهشتی دانشگاه فردوسی عه نرید ی رشته ای وقت هدر کن بخونید ک دوباره چندسال بعد برمیگردید سرخونه اول تون

اتفاقای خوب واستون رقم بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم منم شنیدم امشب سالی ک من کنکور دادم یادمه اخر شب ساعت ۱۱ اومده 

وای توروخدا دعا کنید برامون 

امسال خیلی نامردی شد تو کنکور 

آموزش مجازی 

تقلب سر جلسه 

سوالات فوق سخت

توروخدا دعا کنید شرمنده خانواده نشیم

ان شاالله همه کنکوری های عزیزمون تو رشته دلخواهش قبول بشن و خستگی از تن خودشون و پدر مادرهاشون در بره،بچه ها اگر به امید خدا قبول شدید یادتون باشه همیشه برای بچه های سالهای بعد از خودتون، هم دعا کنید.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

فقط یچیزی لطفا زنگ نزنید خونه کنکوریا رتبه شونو بپرسید 

من سالی ک‌ککور دادم خوب کل فامیل میدونست وضعیت درسی مون رتبه م سه رقمی بود اما کسایی ک سال ب سالم نمیدیمشون زنگ میزدن رتبه میپرسیدن خیلییییی حس بدی داشت واسم نمیدونم چرا همون تایم گفتم منی ک رتبه فلان شدم همچین حسی دارم وای ب حال اونایی ک کنکور شونو خراب کزدن😑

اره عزیزم منم شنیدم امشب سالی ک من کنکور دادم یادمه اخر شب ساعت ۱۱ اومده 

من شنیدم شنبه صبح

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
کی گفته امشب میاد نه امشب نیس ای خدا🥺🥺🥺😔😔😔

ببین سال ما من و یکی دیگ از دوستام ک رتبه مونو اشنا داشتیم سنجش صب پرسیدیم شبشم نتایج اومد 

امروز مث اینک یسریا فهمیدن رتبه شونو شب احتمال زیاد میاد