2777
2789

دوست زیاد دارم ولی کسی بهم نمیگه بیا بریم بیرون یا بعضیاشون میرن بیرون ولی منو نمیگن دوس دارم برم بیرون برم تور برم سفر باهاشون ولی دریغ از اینکه بهم بگن 

یا دختر عمم همیشه من باید برم پیشش بمونم اون یبار نمیاد خونمون بمونه؟؟ 

بنظرتون مشکله منه من خیلی تو ارتباطاتم قویم ولی نمیدونم چرا انگار تو هیچ رابطه ای جام نیست؟!🙁🤔چیکار کنم بنظرتون؟مشکل از منه؟؟ یا چی؟؟

🤔🤔🤔🤔 خودت پیشنهاد بدی چی

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق فاب پیدا کن😕خب اونا‌واس خودشون دوستلی دیگه ای دارن که بااونا سرگرمن

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
🤔🤔🤔🤔 خودت پیشنهاد بدی چی

خیلیا الان واسه کرونا رقت امدشون کمتر شده کلا

ولی خدایی منم زیاد نمیگمشون فلانی جم کن برریم جایی ولی همیشه تو جمع و گروه میگم اگ خواستین برین من پایم🙁

خیلیا الان واسه کرونا رقت امدشون کمتر شده کلا ولی خدایی منم زیاد نمیگمشون فلانی جم کن برریم جایی ول ...

ای بابا ببین مشکل کجاس شاید یه رفتار آزار دهنده ای داری خودت نمیفهمی

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
مشکل از شانسه

من یکم ساده ام و یکم مهربون مثه دخترای همسنم نیستم از اونام ک اگ کسی بهم دروغی بگم خودم خیلی بیشتر از اون شرمنده میشم و خجالت میکشم و یجوری رفتار میکنم انگار من دروغ گفتم چیکار کنم یکم رند و کلک و بلا بشم؟؟