2777
2789
عنوان

کیا هوو دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17696 بازدید | 47 پست
اره عوضیارو یه سیل بیاد اینارو جم کنه دخترعمم ماهه شوهرش میمون🥴

همه هم میگن خاک بر سر شوهرت با این کارش بخدا هیچ وقت اذیتش نکردم با همه چیش ساختم الان که داره زن میگیره خدا کنه خودش و زنیکه خراب بمیرن

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کنار اومدنی نیس داییم دوزن داره هیچ کدومشون راضی نیسن کوچکیه خیلی کرم می ریزه بزرگیه بنده خدا خیلی باشخصیته ولی اگه هنو عقدش نکرده اصلا اجازه نده اگه ارتباطی هم داشته دختره میخواس پا نده ولی اجازه نده خودت صحبت کن بگو من رضایت نمیدم اصلا کم نیار 

نیار با زرنگی زندگیت رو تصاحب کنه شل نزن خودت برو جلو باخانواده اون دختره صحبت کن بگو دست بردارین چه از جوونم میخواید دخترتون باید حیا میکرد مرد هم چراغ سبز نشون می داد نباید پا می داد وقتی زن داشت بزن به کولی بازی 

اصلا اصلا قبول نکن جنگ اول به از صلح آخره .نهایت نهایت شوهرت یه کتک حسابی میخوره که حقشه دیگه گوششاش نجنبه

خدایا نگاهت رو از ما نگیر
اگه کوتاه بیایی که فاتحه خودتو زندگیتو بخون عزیزم اگه پشتوانه مالی داری اقدام کن به طلاق این همه بچه ...

کوتاه نیومدم ولی برگشتم خونم بهش هم گفتم حق نداره بیاد خونه الان تنها با دخترم خونه ایم

همه هم میگن خاک بر سر شوهرت با این کارش بخدا هیچ وقت اذیتش نکردم با همه چیش ساختم الان که داره زن می ...

خواهرم اصلا قبول نکن فک کنم خیلی مظلومی که اینطور میخوان به سرت بدن فوقش یه ماه اعصاب خوردی داری جلوشون واستا دستی دستی زندگیتو تقدیمشون نکن مگه اون بی شرف بیاد تو کاریش نداشته باشی مطمئن باش اون کارداره وفتی اینجوری شوهرتو صاحب شده 

اصلا کنار اومدنی نیس داییم دوزن داره هیچ کدومشون راضی نیسن کوچکیه خیلی کرم می ریزه بزرگیه بنده خدا خ ...

زنگ زدم به مادر دختره گفتم ختم قرآن گرفتم که بچت بمیره زندگیمو خراب کردید اونم گفت شوهرت گفته زنمو نمی‌خوام دارم طلاقش میدم منم گفتم گوه خورده ما مشکلی نداشتیم تا اینکه دختر تو زندگیمو خراب کرد

زنگ بزن خانواده اون دختره برو تو در همسایه شون بزن کولی بازی کن بگو من رضایت نمیدم دخترتون دو جم کنید اگه میتونی وشوهرت بحرفت گوش میده بزار بیاد خونه ت تا دختره حرف یادش نده ولی دستی دستی زندگیتو ندش

خاله ام هوو سرش اومده!

اون اوایل مادرم‌وداییم باهاش قهرکردن گفتن‌جداشو نشد!

گفت بچه هام‌‌کوچیکن!

الان بچه ها ازدواج کردن ونوه کلی داره!

باهووش مثل خواهرهستن هرجامیرن باهم میرن!حتی خونه ما!😐

شوهرخاله هم یه معتاد،هرزه ،بیکاره وبیعاره !جدیداهم باوجودنوه بزرگ بازدنبال دوست دختره'ودیدنش بایکی!

اصلافازخاله ام برتی طلاق نگرفتن کشف نکردم وهمه درتعجب وعلامت سوال هستیم!

شمانبتیدقبوا کنی که بیادبرو حق اون‌زنیکه روبزارکف دستش!که بره

یاخودت جداشووبادخترت زندگی کن وهزینه و...برعهده شوهرت بایدبده!خودت هم‌بروسرکار وحرفه ای درامدداشته باش

ولی نمون تواین‌زندگی

خواهرم اصلا قبول نکن فک کنم خیلی مظلومی که اینطور میخوان به سرت بدن فوقش یه ماه اعصاب خوردی داری جلو ...

واسه این زندگی لجن هر کاری که فکر کنی کردم شوهرم داره دنبال لیاقتش می‌ره یه زن شوهردار بود که بخاطر خیالت طلاقش داد حالا شوهر من داره باهاش ازدواج می‌کنه خدا لعنتشون کنه

زنگ زدم به مادر دختره گفتم ختم قرآن گرفتم که بچت بمیره زندگیمو خراب کردید اونم گفت شوهرت گفته زنمو ن ...

برو تو در همسایه آبروشو ببر بگو زیر پای شوهرم نشسته 

دخترتون رو جم کنید قرآن ببر تو امامزاده بزار دست از سرزندگیت برداره هرکار میتونی بکن نزار عقدش کنه

خاله ام هوو سرش اومده! اون اوایل مادرم‌وداییم باهاش قهرکردن گفتن‌جداشو نشد! گفت بچه هام‌‌کوچیکن! ...

از خدامه جدا بشم ولی واقعا نمیشه دخترم رو میگیره ازم میندازه زیر دست زنیکه

برو تو در همسایه آبروشو ببر بگو زیر پای شوهرم نشسته  دخترتون رو جم کنید قرآن ببر تو امامزاده ب ...

عقدش نکرده فعلا آبروشو که بردم تو کوچه ولی دختره میگه عاشقش شدم چند ساله باهاش دوستم نمیتونم فراموش کنم

از خدامه جدا بشم ولی واقعا نمیشه دخترم رو میگیره ازم میندازه زیر دست زنیکه

چرانمیری دم درخونه زنیکه؟توهم بامادرت وخواهربرو!

برومحله روبیارروسرشون!کوتاه نیاحالاکه موندی!

برای ابرومیخوان ازدواج کنن بروابروشون ببر

که دیگه بهانه نداشته باشن