2777
2789
عنوان

کیا هوو دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17696 بازدید | 47 پست
واسه این زندگی لجن هر کاری که فکر کنی کردم شوهرم داره دنبال لیاقتش می‌ره یه زن شوهردار بود که بخاطر ...

یه دعا هست  تو گوگل بزن برای نفرت دوتانامحرم بهم هس اونا به اسمشون بخوون 

خواهرم میتونی هرکار ازت بربیاد انجام بده به برادراش بگو بگو نفرینتون میکنم جلو خواهرتون رو نمبگبرین ابنطور سوار زندگیم شده بگو ان شالله جلو چشمتون به سر دختراتون بیاد به دایی عمو یی کسی از فامیلشون بگو جلوشو بگیرن 

خدایا نگاهت رو از ما نگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرانمیری دم درخونه زنیکه؟توهم بامادرت وخواهربرو! برومحله روبیارروسرشون!کوتاه نیاحالاکه موندی! برای ...

زنگ زدم نرفتم یه مشت وحشی بی آبرو هیچی واسه باخت نداره میگم شوهرش چون با شوهر من دوست بود طلاقش داد اصلا آبرو براش مهم نیست گفت یا میمیرم یا با شوهرت ازدواج میکنم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
عقدش نکرده فعلا آبروشو که بردم تو کوچه ولی دختره میگه عاشقش شدم چند ساله باهاش دوستم نمیتونم فراموش ...

گههه خورده

یکی همینطور میخواس به برادرم بچسبه همینطور میگف بخدا رفتم در خونه شون هلهله زدم آبرو براشون تو محل نزاشتم مادرم میترسید میگف زشته دیگه عمو دختره جلوشو گرف نزاش زندگی برادرم خراب بشه دختره هم دمش چیده شد

[QUOTE=201041505]یه دعا هست  تو گوگل بزن برای نفرت دوتانامحرم بهم هس اونا به اسمشون بخوون  خواهرم میتونی ه ...[/QUOTE

همه این کارا رو کردم بخدا هیچ فایده ای نداشت سپردم دست خدا حقمو بگیره

گههه خورده یکی همینطور میخواس به برادرم بچسبه همینطور میگف بخدا رفتم در خونه شون هلهله زدم آبرو برا ...

اینا اصلا آبرو براشون مهم نیست چهار تا خواهرم که همشون ج.....ده تشریف دارن همه هم میدونن 

زنگ زدم نرفتم یه مشت وحشی بی آبرو هیچی واسه باخت نداره میگم شوهرش چون با شوهر من دوست بود طلاقش داد ...

همین حرف رو برو با کولی بازی تو کوچه شون بگو تنها هم نرو بایه پرجراتی برو خواهری کسی که همرات بیاد داد بیداد راه بنداز تو خونه شون نرو دم در باش فقط دادوفریاد کن همسایه هاشون جم بشن قران ببر همرات که ان شالله بزنه به کمرش

همین حرف رو برو با کولی بازی تو کوچه شون بگو تنها هم نرو بایه پرجراتی برو خواهری کسی که همرات بیاد د ...

خواهرای لعنتیم میگن شوهرمون نمی‌ذاره بیایم اونا خرابن آرومون می‌ره 

اینا اصلا آبرو براشون مهم نیست چهار تا خواهرم که همشون ج.....ده تشریف دارن همه هم میدونن 

عزیزم چون ج..نده هس باید مثه خودش باهاش تا کنی هرچه ادب بخرج بدی اون پرروتر میشه یه روزی بشه اون بیاد تورو از خونه ت بندازه بیرون زبون دراز باشی ازت میترسن زنگ زدن کفایت نمیکنه اونا از خداشونه شما نری هر گهی دلشون بخواد میخورن

عزیزم چون ج..نده هس باید مثه خودش باهاش تا کنی هرچه ادب بخرج بدی اون پرروتر میشه یه روزی بشه اون بیا ...

آره می‌دونم اینا رو گیر کردم برام دعا کن 

خواهرای لعنتیم میگن شوهرمون نمی‌ذاره بیایم اونا خرابن آرومون می‌ره 

مادری برادری زن برادری دوستی کسی که پایه باشه فقط کولی بازی کنی بیای نترس اصلا نترس من درکل خیلی مظلومم ولی وفتی رفتم درخونه اون دختره خدابهم یه قوتی دبگه داد اگه نرفته بودم آبروشون تومحل نرفته بود زندگی برادرم خراب میشد 

مادری برادری زن برادری دوستی کسی که پایه باشه فقط کولی بازی کنی بیای نترس اصلا نترس من درکل خیلی مظل ...

آفرین خدا خیرت بده متاسفانه اطرافیانم فقط واسه وقت خوشی بودن الان همه از آبرو ریزی میترسن

پیش برادراش برو شاید فرجی شد نفرینشون کن دادبیداد کن بگو ازین به بعد من می مونم ونفرین دختراتون زندگیمو به لجن کشید خواهرتون 

بگو شوهرمن خراب

خواهر شما چرا پا داده 

از خدانمیترسین واگذارتون بخدا

پیش برادراش برو شاید فرجی شد نفرینشون کن دادبیداد کن بگو ازین به بعد من می مونم ونفرین دختراتون زندگ ...

باشه ممنونم از راهنماییت عزیزم خدا خیرت بده برام دعا کن بخاطر بچه