2777
2789
عنوان

خون ریزی در بارداری کمک کنین لطفا

162 بازدید | 18 پست

دوستان من امروز رفتم سرویس بهداشتی موقعی ک دستمال کشیدم دیدم خون قرمز روشن زیاد رو دستمال هست نگا سرویس کردم دیدم اونجام خونیه ترسیدم اومدم بیرون خودم و شستم.

چند دقیقه بعد باز رفتم سرویس بهداشتی اصلا خونی دیگ نبود حتی دستمال هم ک کشیدم چیزی نبود حالا نگرانم نمیدونم این خون چی بود

من از توالت فرنگی هم استفاده میکنم اگ خون ریزی از مقعدم باشه فکر نکنم بیاد جلو

برو دکتر فردا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر فردا

ی زایمان زود رسم داشتم بدون هیچ خون ریزی

الانم سرکلاژم بااینک دهانه رحمم طبیعیه.

میگم من دیروز تو حموم داشتم سید میکردم یکم بریدم خودم و خون اومد اما زیاد نبود ممکنه مال اون باشه؟

چند هفته اید؟ اگر سونو شبانه روزی دارید که برو والا فردا صبح

۲۱ هفته و ۳ روز خیلی نگرانم میگم دیروز تو حموم داشتم شیو میکردم یکم خودم و بریدم ممکنه مال اون باشه 

ی زایمان زود رسم داشتم بدون هیچ خون ریزی الانم سرکلاژم بااینک دهانه رحمم طبیعیه. میگم من دیروز تو ...

ممکنه ولی باید دکترت بمونه خون بدن با رحم فرق میکنه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
به دکتر ت بگو احتمالا شیاف پروژسترون بده. استراحت کن .کار نکن

هم شیاف میزنم هم هفته ی دونه آمپول همه چیزم طبیعیه فقط چون سابقه زایمان زودرس داشتم این قدر محکم کاری کرد وگرن میگفت سرکلاژ نمیخواد خودم اصرار کردم سرکلاژ شدم

الان میترسم برم بیمارستان ماماها دستکاری کنن چیزیم نباشه بدتر بشم

معاینه که نمیکنن ولی احتمالن باید سونو بدی بزنگ بیمارستان بلوک زایمان ببین چی میگن

الان میترسم برم بیمارستان ماماها دستکاری کنن چیزیم نباشه بدتر بشم

ماما بدون اجازه ی دکتر معاینه نمیکنه.

و اینکه الان شما معاینه نداری عزیزم

بری حتی نمیگن بخواب....برات سونو مینویسن میگن برو یجا سونو بده...بعد زنگ میزنن دکترت جواب سونوتو بهش میگن بعد هرچی دکترت گفت

معاینه که نمیکنن ولی احتمالن باید سونو بدی بزنگ بیمارستان بلوک زایمان ببین چی میگن

اخ جواب نمیدن لامصبا منم اینجا غریبم کسی رو ندارم اصلا از استرس دارم میگیرم بااینک خودم پرستارم سر در نمیرم از این خون اگ خون ریزی باشه بابد مداوم باشه ن اینک قطع بشه بعد الان دستمال یکم میکنم داخل هیچ خونی نیس