2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیدونی چه بلاهایی سر من آوردن که

قربونت برم اینجاس که بزرگی دلتو به خدا نشون میدی ،امتحان کن ببین چه آرامشی به وجودت میاری ،مطمئن باش خدا جبران میکنه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
از ته دل نباشه نگرانش نباش :) جون ادما موقع عصبانیت و ناراحتی یه عکس العنلی از خودشون نشون میدن:)

باورت میشه بگم انقدر بد دلم شکسته و انقدر فشار بهم اومده که چند تا تار موهام سفید شده؟

من انقدر روی موهام حساسم که آمار یدونه ریزششو دارم، صبح پاشدم تو آینه نگاه کردم میبینم جلوی موهام چند تا تار سفید شده نصفه، انقدر دلم بد شکسته و انقدر ی شبه غصه خوردم

باورت میشه بگم انقدر بد دلم شکسته و انقدر فشار بهم اومده که چند تا تار موهام سفید شده؟ من انقدر روی ...

اره عزیزم حق داری، حالا من که نمیدونم چیشده، ولی ببین اگه جایی مونده اون مهربونی ته دلت واسه بخشش ازش استفاده کن :)واقعا تجربشو داشتم و خیلییییی بهم کمک کرد گذشت کردن

نمیدونم

منم تا مدت ها نفرین رو بد میدونسم

ناراحت شدن از دست بقیه رو بد میدونسم

ولی بعد از کلی رواندرمانی ب این نتیجه رسیدم ک با این تفکرات خودم رو اذیت کردم و عذاب دادم

نفرین در کل خوب نیس ولی اگه فک میکنی حقته نفرین کنی نفرین کن فک میکنی اینجوری اروم میشی نفرین کن

تو خودت نریز ک ب صد تا مریضی دور از جون گرفتار بشی

اللهم عجل لولیک الفرج خدایا فرج امام زمان ما را برسان🙏🙏🌹🌹